NOVO NOVO! IZ MODNE KUĆE STUDIO GRUDE STIŽU ODLIČNE VIJESTI

Datum objave: 08.09.2020   Broj čitanja: 2209
Grudski modni brend Studio Grude više od dva desetljeća nezaobilazno je mjesto odjevanje brojnih žitelja Hercegovine, ali i iz susjedne Dalmacije.
NOVO NOVO! IZ MODNE KUĆE STUDIO GRUDE STIŽU ODLIČNE VIJESTI

 

Uvijek u korak s vremenom i najboljim svjetskim modnim kućama, iz modne kuće Studio Grude obavještavaju da odsad za svoje kupce imaju i odjela po mjeri i narudžbi. - Odjela po mjeri i narudžbi izrađujemo od tkanina koje osoba izabere. Na kupcu je samo da dođe u butik da se izmjeri i da dobije odijelo kakvo želi - kažu nam u modnoj kući Studio.

Tu su poslovna, svadbena, sportska odjela... mogućnost narudžbe sportskog sakoa, elegantnih hlača, odjevni predmeti za konobare i osoblje u ugostiteljskim objektima i restoranima od košulja, hlača i sve do prsluka po narudžbi... modna kuća Studio pripremila je sve!

- Uz to i dalje imamo odjeću koja je u dućanu, od odijela, do košulja, hlača, kravata i drugih odjevnih predmeta - kažu nam u modnoj kući Studio.

Objašnjavaju nam kako su se odlučili na ovaj potez vezan za odijela. - Ima ljudi koji sebi ne mogu pronaći veličinu kao i onih koji žele da sve bude jedan kroz jedan, doslovno da imaju nešto unikatno, a kod nas tako nešto dobivaju po najboljoj cijeni - pričaju u modnoj kući Studio.

Za više informacija tu su kontakt brojevi, fiksni i mobilni: 039/661:654 i 063 334 777.

Više informacija može se dobiti i na mail adresu studio@gmail.com, a ako želite vidjeti još neke aktualnosti ili također poslati upit vezan za Studio, to možete učiniti na Facebook stranici Modna kuća Studio ili na Instagram stranici Modna kuća Studio.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio