Dvije osobe su poginule! Odjekuju detonacije na A3

Datum objave: 09.09.2020   Broj čitanja: 803
Kod odmorišta Ježevo na autocesti A3 sudarila su se dva kamiona i dva osobna automobila.
Dvije osobe su poginule! Odjekuju detonacije na A3

 

Kamioni su u plamenu, dim se vidio i na naplatnim kućicama kod Zagreba, a na terenu su policija i hitna. Prema posljednjim informacijama, poginule su najmanje dvije osobe.

Zbog sigurnosti ostalih sudionika u prometu zatvoren je promet od izlaza Rugvica u smjeru istoka i od izlaza Ivanić Grad u smjeru zapada, promet se odvija obilazno na lokalne ceste. Sva vozila zatečena između mjesta događaja se postupno propuštaju. Požar je lokaliziran međutim i dalje se gasi postepeno. U suradnji s nadležnim službama žurno se priprema sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

Na terenu su vatrogasci iz Dugog Sela i Ivanić Grada. Zapovjednik JVP-a Ivanić-Grad Dario Kezerić za Dnevnik.hr je rekao da su se sudarila dva šlepera i dva automobila. Kezerić je potvrdio da mjestom nesreće odjekuju detonacije.

"U jednom kamionu su bačve sa zasad nepoznatim tvarima, to su vjerojatno te detonacije. Bilo je pet detonacija. U drugom kamionu su bale papira, a treći je šleper s nekakvim armaturama", rekao je.


Foto:Cropix

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio