Ranko Drljo stradao nakon obrušavanja kamenja, oglasili se iz tvrtke

Datum objave: 14.09.2020   Broj čitanja: 1532
Na kamenolomu u mjestu Ribnjak - Vrela došlo je do nesreće nakon što se veća količina kamenja obrušila na radni stroj - rovokopač kojim je upravljao 44-godišnji R.D. iz Kreševa.
Ranko Drljo stradao nakon obrušavanja kamenja, oglasili se iz tvrtke

 

Odmah je prevezen u Dom zdravlja Kreševo gdje je zbog posljedica ozljeda preminuo.

Povodom nesretnog slučaja pismo je uputila i tvrtka Miličević za koju je radio.

"Duboko potreseni nesretnim okolnostima uslijed kojih nas je napustio, danas se opraštamo od našeg kolege Ranka Drlje.
Samozatajan, tih, veoma vrijedan i sposoban Ranko je u firmi Miličević doo radio punih 24 godine kao rukovoditelj građevinskih strojeva.

Uprava firme Kamenolom Miličević D.O.O. Kreševo na adresi Vrela b.b. Kreševo izražava najdublju sućut obitelji pokojnog Ranka Drlje, koji je u subotu, tijekom obavljanja svojih redovnih radnih zadataka, uslijed nesreće izazvane nesretnim okolnostima, zadobio po život opasne ozljede i nažalost preminuo.

Ne postoje riječi kojima možemo izraziti žaljenje za nesrećom koja se dogodila i tugu zbog gubitka radnika koji se kod nas uposlio kao mladić sa svojih nepunih 20 godina i za kojega smo imali samo riječi hvale jer je bio odličan, odgovoran radnik i zaista dobar čovjek.

Iako smo se uvijek trudili osigurati sve moguće mjere zaštite vođeni načelom da je sigurnost radnika na prvom mjestu, ipak smo svjesni opasnosti i realne mogućnosti da do nesreće u svakom poslu uvijek može doći.
Nakon saznanja za nemili događaj, bili smo na raspolaganju svim istražnim organima i tako će biti i do kraja istrage odnosno utvrđivanje krajnjih okolnosti i eventualne odgovornosti.

Još važnije, odlučni smo pružiti svaku vrstu pomoći i potpore obitelji pokojnika, prije svega supruzi i djeci.

Pokojni Ranko je ostavio neizbrisiv trag u našoj firmi, a svima nama koji smo ga poznavali i radili s njim, ostat će vječno u sjećanju!

Još jednom, iskrene sućuti obitelji i prijateljima", stoji u priopćenju tvrtke.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio