Najpoznatijim reality Imoćanima netko 'prefarbao' ružičaste felge! Ogorčeni su

Datum objave: 28.09.2020   Broj čitanja: 888
Josip i Danijela nedavno su na društvenim mrežama pokazali svog limenog ljubimca čije su felge ofarbali u ružičasto. No nije dugo trajalo. Netko im je uništio trud.
Najpoznatijim reality Imoćanima netko 'prefarbao' ružičaste felge! Ogorčeni su

 

Josip Ajduk (23) i Danijela Dragović (19) javnosti su postali poznati nakon sudjelovanja u showu 'Superpar'. Bili su najmlađi par u kući, a ostale natjecatelje su iznenadili kada su pokazali zajedništvo i ljubav kakvu nisu imali ni stariji kandidati. Sve je najviše začudilo koliko se dobro poznaju.

Naposljetku nisu osvojili titulu super para, a nakon izlaska iz showa Josip je iskoristio slavu pa postao influencer. Za njim ne zaostaje niti Imoćanka Danijela. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuju i zajedničke fotografije te fotografije svoje svakodnevice.

Josip inače obožava brze automobile, a nedavno su se pohvalili kako su sređivali felge na BMW-u. Ofarbali su ih u ružičastu boju. Možda je ideja bila od mlade Imoćanke, s obzirom da je to više 'ženska' boja.

No nisu svi bili oduševljeni njihovim uratkom. Danijela se na Instagramu požalila kako im je netko uništio felge na automobilu i poprskao ih.- Koliko ljudska zloća može biti jadna i bijedna. Ali pobrinut ćemo se tko je i zašto je to učinio - napisala je i priložila fotografiju automobila. Uvjerena je kako će pronaći onoga kome su se zamjerili.

Osim brzih automobila, Josipova strast su kompjutorske igrice, bilijar, a bavio se i kickboxingom šest godina. Danijela za sebe kaže da je zabavna, ali i da nema dlake na jeziku te iskreno priznaje kako joj godi što je postala poznata.

Ajduk je u showu osvajao smislom za humor. Za svoju djevojku kaže da je pametna, draga i tvrdoglava dok ona njega opisuje kao pažljivog, duhovitog, zaštitnički nastrojenog i iskrenog.


24sata.hr

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio