FOTO: Grudske mažoretkinje krenule u novu sezonu! U tijeku su upisi

Datum objave: 29.09.2020   Broj čitanja: 765
Sunce je danas poslijepodne obasjalo Grude. Nakon nekoliko kišovitih jesenskih dana konačno smo uživali u plavom nebu s nekoliko oblaka koji su davali svečani ton rujanskom danu.
FOTO: Grudske mažoretkinje krenule u novu sezonu! U tijeku su upisi

 

Lijepo vrijeme izmamilo je i najtrofejnije grudske djevojke, ponos Gruda, Grudske mažoretkinje.

Iako je ovo prva godina u povijesti da u svojih 18 godina nisu donijele medalje u Grude jer su sva natjecanja odgođena zbog pandemije koronavirusa, golubice s kamena nastavile su vrijedno raditi.

Danas smo ih posjetili na treningu ispred Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama dok su sa svojim trenericama Martom i Petrom uvježbavale koreografiju i nove plesove kojima će se predstaviti grudskoj i široj javnosti.

S obzirom da dolazi sve hladnije vrijeme, djevojkama je potrebna dvorana za trening, a s obzirom da su ipak one najljepši ukras svih događaja u Grudama i pravi promotor ove općine nadaju se da će uskoro dobiti potrebni termin u jednoj od dvorana kako bi normalno mogle i u budućnosti funkcionirati.

Trenutno, uz treninge, u fazi su upisi novih djevojčica i djevojaka koji traju čitav rujan i listopad. - Pridružite nam se da zajedno stvaramo nove uspomene - pozivaju iz društva Grudske mažoretkinje, a više informacija roditelji i djeca mogu dobiti kod trenerice Marte na broj 063 522 878.Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio