U HNK Mostar uskoro započinje radionica dramskog pisanja

Datum objave: 01.10.2020   Broj čitanja: 129
Cilj je ove radionice educirati polaznike dramskom pisanju, odnosno pisanju filmskog scenarija.
U HNK Mostar uskoro započinje radionica dramskog pisanja

 

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru 12. listopada ove godine započinje s radionicom dramskog pisanja koja će biti organizirana u dvije grupe: radionicu pisanja dramskog teksta i radionicu pisanja filmskog scenarija.

 

Pravo sudjelovanja na radionici imaju sve punoljetne osobe. Broj polaznika bit će ograničen na pet u obje grupe. Radionicu dramskog pisanja vodit će dramaturg i umjetnički savjetnik HNK Mostar Dragan Komadina, a radionicu pisanja filmskog scenarija koordinatorica projekata Anita Milićević.

 

Rok za prijavu je 7. listopada 2020. godine.

 

Cilj je ove radionice educirati polaznike dramskom pisanju, odnosno pisanju filmskog scenarija. Također, svrha je radionice usmjeriti polaznike u njihovom daljnjem obrazovanju u smjeru kazališne dramaturgije, odnosno filmske režije. Krajnji proizvod bit će predstava koju će polaznici radionice postaviti na scenu u suradnji s Dramskim studijem mladih HNK Mostar, te kratki igrani film koji će nastati u suradnji sa BONK studijem. Polaznici će imati uvid u cijeli proces rada na predstavi – od pisanja do postavljanja na scenu.

 

Saznajte više na linku: https://www.hnkmostar.ba/radionica-dramskog-pisanja-hnk-mostar/

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio