Rožmanovi fajteri jači i od Kopenhagena

Datum objave: 01.10.2020   Broj čitanja: 154
Kopenhagen-Rijeka 0-1. Se-nza-cija: Rijeka je u skupinama Europske lige!
Rožmanovi fajteri jači i od Kopenhagena

 

Kopenhagen koji u godinu i pol potroši 18 milijuna eura na pojačanja izbacila je Rijeka koja potroši 10-ak milijuna godišnje: ukupno. I zato je ovaj 1-0 trijumf na Parkenu utoliko važniji, ne "samo" sportski nego i financijski, prenosi 24sata.hr

 

Najavio je Karlo Bartolec da 'Kopenhagen mora proći zbog novca, u ova teška korona-vremena'. Onda im je došao Franko Andrijašević pa dok je imao snage (u 20') povukao kontru u kojoj ga uhvatiti, ni srušiti nisu mogla četvorica Danaca, a na kraju je još i domaćeg beka "natjerao" da sam sebi zabije gol.

 

Najunosniji autogol u Rijekinoj povijesti. Prodaja Čolaka, prodaja Pandura pa sad cca. Uefina cca. 3 milijuna za ulazak u skupine, pa možda bonus za osvojene bodove, pa igrači u europskom izlogu... Ovo je razina trijumfa na Mercedes-Benz Areni u Stuttgartu 2013. (samo daleko važnija jer tad je novca bilo daleko više)!

 

Rožmanovi su igrači i dok su od umora jedva hodali travnjakom do zadnjeg slova slijedili svaku uputu svog trenera. Rožman je u u totalne autsajdere internalizirao uvjerenje da se može napraviti senzacija, istinski ih je u to uvjerio.

 

Pa dobio Rijeku s pobjedničkim, neuništivo optimističnim i energičnim karakterom svog predsjednika Damira Miškovića. Nema Murića? Nema veze, možemo. Nema ni Yatekea? Nema, veze... Možemo. Imamo samo jednog klasičnog napadača koji je došao prije 10 dana? Nema veze, mo-že-mo!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio