Dijelite poziv za sudjelovanje škola i vrtića u svjetskoj molitvenoj kampanji

Datum objave: 04.10.2020   Broj čitanja: 266
Organizacija "Pomoć Crkvi u nevolji" uputila je poziv za sudjelovanje u svjetskoj molitvenoj kampanji "Milijun djece moli krunicu" u nedjelju 18. listopada ili, pak, za moljenje krunice s djecom u školama ili vrtićima u ponedjeljak 19. listopada.
Dijelite poziv za sudjelovanje škola i vrtića u svjetskoj molitvenoj kampanji

 

Organizacija “Pomoć Crkvi u nevolji” (Aid to the Church in Need – ACN) ponovno poziva župe, vrtiće, škole i obitelji da sudjeluju u molitvenoj kampanji “Milijun djece moli krunicu” koja će održati 18. ili 19. listopada, prenosi Hrvatska Katolička Mreža.

Fokus ove molitvene kampanje je svjetsko jedinstvo i mir. Ova godina pruža poseban kontekst, jer nikada prije nije bilo takve svjetske zdravstvene krize, ali i tjeskobe u svijetu.

“Ovo je kriza u kojoj je cijeli svijet i dalje izložen nevidljivom virusu koji je stotinama tisuća ljudi donio smrt i razarajuće, a zasad nesagledive, ekonomske i socijalne posljedice. Naš svijet više nije isti svijet, a ono što se do sada podrazumijevalo više neće biti tako”, rekao je predsjednik ACN International kardinal Mauro Piacenza.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio