KK STINA GRUDE: Briljantne pobjede sestara Vlašić

Datum objave: 05.10.2020   Broj čitanja: 397
KK Stina se kući vratio sa 3 blistava zlatna trofeja i jednim srebrom!
KK STINA GRUDE: Briljantne pobjede sestara Vlašić

 

 

Natjecanje se održavalo u Sarajevu a KKStina nastupao je sa 4 natjecateljska para pod vodstvom trenerice Melani Pejić inače najtrofejnije jahačice BiH i višestruke državne prvakinje u nekoliko disciplina konjičkog sporta.

 

Na prvoj utakmici dana nastupala je Matija Pejić na kobilici Hibi i osvojile su drugo mjesto na utakmici visine 30cm, Matija je bila i najmlađa natjecateljica današnjeg dana sa svega 10 godina.

 

Na drugoj utakmici dana nastupala je Zorana Klapirić sa Hibom koje su na žalost rušile jednu preponu,dok je Petra Vlašić na Hibi izvrsno odskakala sve prepone u idealnom vremenu i tako pobjedila na utakmici od 50cm.

 

Petra Vlašić ponovno je briljirala na utakmici od 80cm osvojivši prvo mjesto na konju Atila. Na glavnoj- najvećoj utakmici dana u visini jednog metra zablistali su starija sestra Vlašić- Željka na konju Atili.

 

KK Stina se kući vratio sa 3 blistava zlatna trofeja i jednim srebrom!

 

Sestre Vlašić godinama ozbiljno i marljivo treniraju u KKStina, a osim što su najuspješnije na ovon turniru one su i odlične učenice osnovne škole, framašice, divne cure divnih karaktera sa velikim sluhom za pomoć osobama u terapijskom jahanju koje dolaze u naš klub.

 

Napominjemo kako su uspisi u školu jahanja otvoreni i pozivamo sve one koji se žele pridružiti KK Stina da nas kontaktiraju i posjete.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio