Cijelu karijeru radio je u interesu svog hrvatskog naroda

Datum objave: 06.10.2020   Broj čitanja: 928
Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) prisjetila se jednog od najistaknutijih bh. dužnosnika u poslijeratnoj BiH Dragana Vrankića koji je preminuo prije godinu dana.
Cijelu karijeru radio je u interesu svog hrvatskog naroda

 

Tim povodom objavili su priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

HDZ BiH i svi njeni dužnosnici s tugom i poštovanjem sjećaju se jednog od najistaknutijih političara u postdaytonskoj Bosni i Hercegovini, Dragana Vrankića koji je prije godinu dana izgubio bitku za život i prerano nas napustio.

Dosljedan i temeljit u svim poslovima koje je obavljao, Dragan Vrankić je uspješno zastupao i provodio politiku izgradnje moderne Bosne i Hercegovine u kojoj će svi narodi, uključujući i njegov hrvatski, biti jednakopravni.

Otišao je s političke i životne pozornice bez ijedne ružne riječi upućene onima s kojima je surađivao, ali i onima s kojima je ulazio u političke borbe kao župan, ministar, zastupnik ili revizor. Cijelu političku karijeru radio je u interesu svog hrvatskog naroda, stranke HDZ-a BiH, Hrvatskog narodnog sabora (HNS) ali nikada protiv drugih. Naprotiv, njegova zaostavština pokazuje da je naš Dragan sve svoje odgovorne dužnosti u Bosni i Hercegovini obnašao savjesno i profesionalno, u interesu svoje domovine i svih njenih stanovnika.

Danas nam ostaje da žalimo što smo ostali bez njegovog znanja i mudrosti, ali i ponosni što smo dijelili iste političke i nacionalne ideje s čovjekom kakav je bio Dragan Vrankić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio