Josipa Vasilj poslala poruku majkama koje su omalovažavale njeno dijete

Datum objave: 07.10.2020   Broj čitanja: 1756
Josipa Vasilj, 36-godišnja majka dvoje djece iz Međugorja već pet dana je u izolaciji, a u ponedjeljak je dobila pozitivan nalaz na koronavirus.
Josipa Vasilj poslala poruku majkama koje su omalovažavale njeno dijete

 
Nalazi se na kućnom liječenju i kako se vidi u videozapisu koji je postavila na svoj Facebook profil osjeća se iscrpljeno i umorno. Naravno, s njom su doma i njezina djeca.

"U petak sam izgubila čulo mirisa i okusa. I dan danas je to isto. Svaki dan sve vise i više kašljem i kao da mi nedostaje zraka. Malaksalost i fizička nemoć. Temperaturu nikako nisam imala. Uz to sve živim sa svojim roditeljima, oni su prvi zaraženi bili. Otac mi spada u rizičnu skupinu zbog svojih godina, njemu je 74, dok je mama kronični bolesnik. S nama živi i moj brat koji je osoba s posebnim potrebama, srećom on do sada nije pokazao nikakve simptome kao i moja djeca", ističe.

Josipa je ujedno i u Vijeću Osnovne škole Bijakovići i kako kaže za hercegovina.info od početka školske godine vodi borbu s drugim roditeljima. Zbog toga je i objavila video na Facebooku.

"Od samog početka školske godine u koju se krenulo u posebnim okolnostima i s posebnim mjerama, vodim borbe s "neosvještenim" roditeljima u vezi korone. S onima koji nam guraju razne peticije i prozivaju svakog onoga tko ne drži njihovu stranu priče. Moje dijete je bilo prozivano i napadano od strane drugih majki u školskom dvorištu zbog nošenja maske. Svim takvim majkama poručujem da dođu kod mene doma, popiju kavu sa mnom i druže se s mojom djecom, pa ćemo se svi zajedno praviti da korona ne postoji, kaže Josipa za hercegovina.infote dodaje kako ipak ne želi nikoga napadati i suditi.

"Video sam snimila kako bi osvijestila ljude da opasnost postoji. Korona nije lažna. Nije mi namjera nikoga prozivati i optuživati, ali moramo paziti jedni druge i što je najvažnije paziti na svoju djecu i svoje starije", rekla nam je Josipa.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Imenjakinja08.10.2020 20:42 sati
    Samo naprid i nedaj se. Neka svak živi svoj život, a tako i ti sa djecom svoj.
  • N.n.08.10.2020 20:21 sati
    Draga Josipa neka ti dragi Bog pomogne i ozdravi te i neka cuva tebe i tvoju svu familiju. Budi ponosna na sebe i svoju djecu a ove sto se izivljavaju na tvojoj djeci sjetit ce se one ali bojim se kasno. Lijep ti pozdrav od jedne bake i Boziji blagosliv bio s vama.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio