Hercegovačka glumica: Ne znam kako bih ljubav svog života pronalazila svako tri godine

Datum objave: 11.10.2020   Broj čitanja: 995
Glumica Marijana Mikulić ovih je dana proslavila 15. godišnjicu braka sa suprugom Josipom s kojim ima trojicu sinova, desetogodišnjeg Ivana, sedmogodišnjeg Andriju i dvogodišnjeg Jakova.
Hercegovačka glumica: Ne znam kako bih ljubav svog života pronalazila svako tri godine

 

Tom prigodom suprugu, inače doktoru znanosti i profesoru na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, posvetila je i emotivnu objavu na društvenim mrežama u kojoj je uz sve dobre strane i sve ono što su zajedno stvorili između ostalog istaknula kako bi se ponekad jedno drugo 'najradije ispalili raketom'.

Da nije lako priznala je i u posljednjem intervjuu u kojem je otkrila kako opstati u dugogodišnjem braku, ali i kako se snalazi u muškom čoporu. "Jesu li sretni oni koji su svake tri godine u najvećoj ljubavi svog života ili oni koji se požele gađati tanjurima u glavu pa ipak sve pregrme i nastave dalje? Ja sam u ovoj drugoj varijanti jer ne znam kako bi uz toliko djece, papirologiju, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života. Iz moje perspektive, u sretnom sam braku", kazala je Marijana za Gloria.hr.

Otkrila je i kako kod supruga najviše cijeni što je dobar i požrtvovan otac koji je prisutan u svim segmentima odgoja njihove djece, a neizmjerno je zahvalna i svekrvi koja je odgojila tako dobrog sina. Za kraj je priznala i kako je upisala glumu iako to nitko nije odobravao, baš kao što nitko nije odobravao ni udaju kad su joj bile 23 godine. To su dvije odluke, kaže, zbog kojih se nikada nije pokajala.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio