UNCUTI SE VRATILI NA TRIBINE! Igrači impresionirani najjačom gostujućom podrškom nakon dugo godina

Datum objave: 11.10.2020   Broj čitanja: 1264
Navijačka skupina Uncuti koja je harala devedesetih godina prošlog stoljeća i početkom tisućljeća ponovno se organizirala za utakmice HNK Grude, saznaje portal Grude.com.
UNCUTI SE VRATILI NA TRIBINE! Igrači impresionirani najjačom gostujućom podrškom nakon dugo godina


Njihov zvuk s tribina ledio je krv u žilama danas u Rami na gostujućoj utakmici, a koliko su igrači Gruda bili oduševljeni i impresionirani njihovim dolaskom potvrđuje i poraz od 2:0, što pokazuje da se igračima od dragosti nije igralo. Naime, pjesma koja se čula tijekom svih 90 minuta, pokoja tradicionalna uvreda s tribina, čudnovati huk popraćen urlikanjem, sve ono što je dio navijačkog folklora pratilo je igrače Hrvatskog nogometnog kluba Grude danas u Rami. I zato se ovaj poraz treba razumjeti jer na utakmicama, osobito u gostima, HNK Grude odavno nije imao ovakvu podršku s tribina.
Igrači su nakon utakmice došli pozdraviti navijače, a pozdrav je bio obostran, bez zvižduka i prisiljavanja na skidanje dresa s obzirom da se radi o povratničkoj utakmici. Uncuti će i u predstojećim utakmici bodriti HNK Grude, ali od njih traže zalaganje na terenu i predan rad koji će dati rezultate. S obzirom da se priče o Beganima, pretači Uncuta, i Uncutima prepričavaju s koljena na koljeno, ovo je zasigurno velika stvar za grudski nogomet.

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • uncut13.10.2020 18:42 sati
    Admine daj koju fotku... Nadam se ubuduce jos veci br na tekmama i natjecanje u visem rangu
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio