Grude.com - studentska preporuka: 21 MOST

Datum objave: 13.10.2020   Broj čitanja: 209
Portal Grude.com donosi recenziju serija i filmova u suradnji sa studentom Sveučilišta u Mostaru koji za svoju dušu recenzije piše već godinama.
Grude.com - studentska preporuka: 21 MOST


Studentska preporuka - 21 most (21 Bridges)

Pronaći kodeks pravde u okrutnom svijetu i ravnati se po njemu. To je uspjeh. Film započinje upravo tom porukom svećenika na sahrani oca glavnog lika. A glavni lik upravo tada, kao 13-godišnjak, shvaća da mu je želja činiti isto ono što je i njegov otac činio. Pobjeđivati zlo! Želja mu je biti pravednik, čovjek koji će se boriti protiv kriminalne mašinerije, kroz sustav.

Glavni lik filma "21 most" je Chadwick Boseman, glumac koji nas je ovog ljeta zauvijek napustio. Black Panther, po čemu smo ga poznavali, udahnuo je u ulogu glavnog detektiva s Manhattana sve svoje ljudske vrline. U ovom napetom akcijskom trileru borba za pravdu naizgled se čini izgubljena kad Boseman otkrije da se cijeli jedan sustav umrežio u stvaranju zločinačkog društva, međutim nekad je dovoljan jedan pravednik da spasi čitav svijet.

U filmu se, nakon sahrane, priča nastavlja 19 godina poslije, u jednoj noći kada rekordna krađa kokaina krene krivo i kad dvojica kriminalaca ubiju 8 policajaca. Kreće krvava potjera, zatvaranje mostova Manhattana, ali i borba za istinu koja nije onakva kakva se na prvi pogled čini.

Film ćete odgledati u dahu, ali i još jednom odati počast prerano preminulom glumcu čije uloge nisu ostavljale ravnodušnim. Iako mnogi smatraju da mu je "21 Most" posljednji film, u prosincu ove godine gledat ćemo "Ma Rainey's Black Bottom" i vratiti se u Chichago 20-ih godina prošlog stoljeća, u glavnoj ulozi s Bosemanom.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio