NEMA POSKUPLJENJA STRUJE ZA POTROŠAČE ELEKTROPRIVREDE HZ HB

Datum objave: 13.10.2020   Broj čitanja: 426
Električna energija za potrošače Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne neće poskupjeti, poruka je koju je jasno uputio menadžment ove kompanije nakon informacija koje su se pojavile u javnosti...
NEMA POSKUPLJENJA STRUJE ZA POTROŠAČE ELEKTROPRIVREDE HZ HB

 

...a prema kojima se zbog povećanja naknade za obnovljive izvore energije očekuje poskupljenje struje. No, za građane koji koriste usluge Elektroprivrede Herceg Bosne cijena energije ostaje ista, eksluzivno saznaje Večernji list.

S druge strane, dobre su vijesti i kada je riječ o obračunavanju tarife, a što će svakako dovesti do ušteda u kućnom proračunu svake obitelji.

Naime, ranije su se promjene ljetnih i zimskih tarifnih stavova radile svakih šest mjeseci,no to je promijenjeno u korist potrošača na način da se ljetna (jeftinija) tarifa obračunava osam mjeseci, od 1. ožujka do 31. listopada, a zimska (skuplja) tarifa obračunava se četiri mjeseca, od 1. studenog do kraja veljače. Ovaj način obračuna ostaje i dalje, javlja Večernji list, a koje su još novosti iz Elektroprivrede HZ HB čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH u srijedu, 14. listopada.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Oho13.10.2020 22:24 sati
    Aj bar nešto kad će pojeftiniti preplata za telefon
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio