IMOTSKI: Vile crtale po jezeru

Datum objave: 21.10.2020   Broj čitanja: 709
I dok jedan dio Imoćana na sve odmahuje rukom drugi su u svemu pronašli dobru zabavu.
IMOTSKI: Vile crtale po jezeru

 

Uslijed velikih količina oborina provrela su vrela na dnu Modrog jezera što je Imoćane obradovalo, posebno nakon dugog sušnog razdoblja u kojem je dno jezera bilo bez vode.

 

U ponedjeljak ujutro posjetitelji su ipak ostali u šoku zbog neobičnih znakova iscrtanih na dijelu jezera koje je još uvijek presušeno. Neobični krugovi koji podsjećaju na posjet vanzemaljaca i NLO glavna su tema u gradu, prenosi 24sata.hr

 

Tko je ove umjetničke instalacije napravio u noći s nedjelje na ponedjeljak pitanje je na koje Imoćani još uvijek nemaju odgovora. Instalacije su pažljivo iscrtane, pazilo se na svaki pokret i detalj.

 

Kakvu je poruku potpisnik ovog djela želio odaslati teško da će se saznati.

 

 

I dok jedan dio Imoćana na sve odmahuje rukom drugi su u svemu pronašli dobru zabavu. Prije mjesec dana na presušenom dnu igrala se revijalna nogometna utakmica između stanovnika dvaju gradskih četvrti znakovita imena, Vilenjaka i Vukodlaka.

 

- Ma to vam nije djelo vanzemaljaca, što će nama oni pored naših vukodlaka i vilenjaka. To su vam se vile malo poigrale, dosta im više kose plesti pa su odlučile i one biti malo vanzemaljske - kroz smijeh su nam rekli Imoćani.

 

- Mi s Bazane nismo ništa vidjeli ni čuli, a pogled nam seže baš na jezeranske litice. Trebalo bipitati one koji nemaju drugog posla nego baviti se ovim instalacijama - dodali su Imoćani.

 
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio