Nikad emotivniji Nikšić zaprijetio SDA-u i DF-u: NE DIRAJTE MI OBITELJ

Datum objave: 03.11.2020   Broj čitanja: 401
Nermin Nikšić, prvi čovjek SDP-a, emotivno je reagirao na poruke uspaničenog SDA koji jedini od nacionalnih stranaka ima pravu konkurenciju u svom korpusu i strahuje od uvjerljivog poraza na izborima.
Nikad emotivniji Nikšić zaprijetio SDA-u i DF-u: NE DIRAJTE MI OBITELJ

 

Reagirao je stoga Nikšić na brojne laži posljednjih dana i to da ga se naziva Četnikom, Dodikovim čovjekom, Čovićevim čovjekom i tako dalje. "Iskreno mislim da onima koji ovo smišljaju ne trebam uopće odgovarati. Njima treba ozbiljna stručna liječnička pomoć. Ja im tu ne mogu pomoći. Naravno da mi nije svejedno kad me napadaju i kad iznose takve laži. Uglavnom sam trpio i trpim, osim kad mi dirnu u obitelj. Tu tvrđavu mi ne mogu srušiti", napisao je Nikšić.

Navodi da nikome tko je izgubio člana obitelji ili nekog bliskog to se ne može nadoknaditi, zbog čega treba prestati zloupotrebljavati njihovu patnju i bol.

"Bio sam pripadnik Armije BiH, demobiliziran sam kao kapetan, nisam činio zločine i to bi bilo to. Valjda je vrijeme da prestanemo živjeti u prošlosti", istaknuo je.

Napominje kako se nikada neće kriti iza lažnih profila, plaćati botove da pljuju, lažu i vrijeđaju druge, a onda to pravdati kampanjom u kojoj je kao sve dozvoljeno.

"Možda je za vas u SDA i DF borba za vlast nešto zbog čega ste spremni prodati dušu đavlu, neki bi rekli Hihu. Na svu sreću nismo svi isti", napisao je Nikšić.

Pozvao je SDA i DF da "vežu kerove-botove".

"Sve što mi imate reći pozivam vas da odredite mjesto i vrijeme da sučelimo javno argumente, tko je gdje bio, šta je radio, tko se s kim i šta dogovarao, javno ili tajno, ko je koga lagao", kazao je.

Zahtijeva da mu do tada ne diraju obitelj.

"Moja je supruga s dvije bebe i našim roditeljima provela rat u Konjicu. Tri puta su granate pogađale u naš stan, dva puta je ona bila s bebama u stanu. Hvala Bogu nikome nije bilo ništa preživjeli su i ostali smo na okupu. Ali zato vlast SDA i obitelj Izetbegović nismo mogli, pa smo se morali razdvojiti i danas kćer i zet rade kao liječnici u Njemačkoj", napisao je.

Prema njegovim riječima, nikome nije sve potaman pa nije ni njemu.

"I vi ste se patili razdvojeni u ratu, pa smo svi imali priliku vidjeti na video snimci kako se ta duševna bol kompenzirala 'poklonom za mog Bakira'. Svaki dan se sve više uvjeravam da pozivati vas na čast, moral i obraz, pa bila to i dva prsta obraza, kod vas ne vrijedi. Vama se može odgovoriti samo istom mjerom", rekao je Nikšić.

Nakon napada na Igora Stojanovića, beskompromisnog borca za građansko Sarajevo i borca Armije BiH, te Vojina Mijatovića, ustrajnog borca za Bosnu i Hercegovinu u za neke "dalekoj" Banja Luci, red na stavljanje na listu za odstrel SDA-DF internet junaka je došao na naše drugove Srđana Mandića i Predraga Kojovića.

"Rekao bih dobrodošli u klub. Svima nam je jasno da je zapravo najveći 'grijeh' svih nas zajedno taj što smo se usudili ugroziti strahovladu prve porodice SDA. Reakcija iz straha je najiskrenija, a reakcija SDA-ovih anonimnih odvjetnika zapravo govori sve o mračnim politikama te stranke", stoji u Facebook postu.

Navodi da proglašavanjem 'četnikom' i 'izdajnikom' svakog borca za Bosnu i Hercegovinu koji se zove drugačije od njih samih ili zastupa drugačiju politiku pokazuje da su Bosnu i Hercegovinu izdali upravo oni.

"Bosna i Hercegovina bez Banja Luke, Mostara, Goražda, Tuzle, bez bilo kojeg mjesta od Une do Drine, od Save do Mora, Bosna i Hercegovina bez Igora, Vojina, Srđana, Peđe, Vesne, Ernesta, Bojana, Mire, Gorana, Ivana, Dositeja, Zoke, bez svakog od naših građana nije i ne može biti Bosna i Hercegovina nego fildžan begovat", objavio je.

Na to, kako kaže, nikada neće pristati i zato će još glasnije odgovoriti i uprijeti prstom tko stvarno izdaje Bosnu i Hercegovinu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio