''Studentski'' predizborni skup NA ZADNJI DAN IZBORNE KAMPANJE

Datum objave: 09.11.2020   Broj čitanja: 359
Naša stranka (partija) i Hrvatska Republikanska Stranka najavljuju novu šetnju studenata na zadnji dan izborne kampanje za lokalne.
''Studentski'' predizborni skup NA ZADNJI DAN IZBORNE KAMPANJE

 

To je danas na Instagramu najavio Vračević, koji je, kako nam navodi naš izvor iz samog srca organizatora, danas uplatio obnovu godine kako bi zadržao status studenta. A izvor navodi da mu je ostao samo diplomski rad. Rekao je da mora voditi partijski rat protiv HDZ-a i Sveučilišta.

Prema navodu studenta, koji je kako kaže prisiljen na suradnju sa stranačkim kandidatima, dogovor je Vračevića i Hrkača da se oni ne pojavljuju kao organizatori jer su na listama Republikanaca i Naše stranke nego da guraju stranačkog prijatelja Mladena Tomića a zajedno s njim će u organizaciji biti Lea Galić i Klaudija Čamber.

Vračević i Hrkač su svjesni da su proklizali na prvoj šetnji, da su zahtjevi pisani u centrali Naše stranke na bošnjačkom jeziku i sada želi prikriti stvarne organizatore kroz guranje u vatru naivne trojke na čelu s Tomićem.

Da podsjetimo, dugogodišnji student Filozofskog fakulteta Marko Vračević je kroz svoju sestru koristio Fakultet da ne plaća školarinu a Hrkač već drugu godinu se školuje jer nema prihoda i nezakonito je oslobođen školarine na Pravnom fakultetu. Objavio je uplatu studenskom zboru 12 KM ali nije i upisninu kao što to rade drugi studenti, Nije li apsurd da studenti koji plaćaju školarinu slijede studenta koji se nezakonito šverca i ima status studenta.

Budući je studenska šetnja najavljena na zadnji dan predizborne kampanje nema sumnje da će Sveučilište u Mostaru i ovu šetnju okarakterizirati predizbornim i političkim aktivnostima.

Kako nam je jedan suradnik blizak vodstvu Sveučilišta u postupku je izmjena Etičkog kodeksa Sveučilišta u kojeg će se unijeti odredba o narušavanju ugleda Sveučilišta. Po toj odredbi bit će moguće sankcije za sve one koji narušavaju javni ugled Sveučilišta.

Zar nije apsurd da sve ovo gura osoba (Marko Vračević) kojoj je ostao samo diplomski rad a obnavlja godinu da bi štetio Sveučilištu. Jedan član Politološkog foruma je jasan. Dio je ovo prograđanskih bošnjačko-srpskih stranaka i njihovog obračuna s Hrvatima. Zato su izabrali najvažnije institucije Hrvata a to su Sveučilište i Bolnica. Ne čudi me za Vračevića, kaže izvor, jer je dio tog identiteta ali me čudi „stado“ koje ga slijedi.

( politika24.net )

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio