Katedrala 'ostaje povezana s narodom u molitvi', zatvaraju župni ured, odgađaju vjeronauk

Datum objave: 13.11.2020   Broj čitanja: 777
Za razliku od svog prethodnika Ratka Perića, novi biskup Petar Palić odlučio je maksimalno poštivati mjere u borbi protiv koronavirusa.
Katedrala 'ostaje povezana s narodom u molitvi', zatvaraju župni ured, odgađaju vjeronauk

 

-Zbog novonastale situacije s koronavirusom u župnoj kući do daljnjega radnim danom će se slaviti sv. Mise samo u 18.00 sati. Sve zaprimljene misne nakane u ostalim terminima bit će odslužene kada se za to steknu uvjeti. Raspored sv. Misa nedjeljom zasad ostaje nepromijenjen. Župni ured je zatvoren. Župni vjeronauk i ostale aktivnosti se neće održavati dok se situacija ne popravi. Dostupni smo za hitne slučajeve i razgovor preko župnog telefona: 036 331 353 ili e-maila: katedrala.mostar@gmail.com Ostanimo povezani u zajedničkoj molitvi! - navodi se u poruci na društvenim mrežama.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • U14.11.2020 08:40 sati
  Šta reć kad Biskup ne viruje da se molitvom u crkvi svako zlo može pobjediti. Kakav je on sluga i namjesnik božiji. Umisto kršćene vode baktericid u crkvama.
 • ......13.11.2020 15:52 sati
  Evo ja iz Čapljine mislii se doć krstit pričestit krizmat kad tamo nerade a ženim se mlada iz Ledinca a moje se ne uvažava. Reka mi biskup važi samo seli da te nevidim činimi se da imaš koronu. Taman ja uspio i ušpara 50 km
 • Ružići13.11.2020 11:58 sati
  Da mi je ovo neko pričao nebi moga vjerovati da će Hercegovina ovo doživit rekao bi da nije svoj. Oni prije bio na svoju ruku ali ovi začini sve. Bože pogledaj ovi napaćeni narod kyd ovo vodi.
 • Objektivno13.11.2020 11:30 sati
  Svega u toj katedrali ima izgleda, a vjere sve manje i manje. Ovaj raniji je pravio cirkus od Crkve u Hercegovini, a i Petar je nastavio tako. Sad dokad će, vidjet ćemo.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio