Juričan: U Grudama mi nije bilo ugodno... Bandić: Dolazim na premijeru, to je kao da Brad Pitt ne dođe na svoj film

Datum objave: 21.11.2020   Broj čitanja: 1102
Za mnoge "ljubitelje" lika i djela zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića najiščekivaniji film godine - "Kumek" redatelja Darija Juričana, bivšeg predsjedničkog kandidata, napokon će u nedjelju doživjeti premijeru u zagrebačkom kinu SC, piše Jutarnji.hr.
Juričan: U Grudama mi nije bilo ugodno... Bandić: Dolazim na premijeru, to je kao da Brad Pitt ne dođe na svoj film

 

Koliko je zanimanje za Juričanov film govori činjenica da su sve karte za tri planirane projekcije, kao i za naknadnu uvrštenu četvrtu, vrlo brzo rasprodane.

Svečana premijera održat će se u nedjelju, 22. studenoga, u 17 sati, a na Juričanov poziv na premijeru odazvao se i glavni lik filma gradonačelnik Milan Bandić koji istog dana slavi svoj 65. rođendan. Film ne prati samo Bandićevu 20-godišnju eru na čelu Zagreba nego "hvata" puno šire, sve od početaka njegove karijere. A vjerojatno i odrastanje, pošto je film sniman i u Grudama, njegovu rodnom kraju.

- Recimo da u Grudama, gdje smo snimali nekoliko dana, nije baš bilo ugodno - kaže.

Za svaku od četiri projekcije u promet su pustili samo 300 karata, kako bi se ispoštivale epidemiološke mjere. Knjiga "Kumek", koja je svojevrsna ekstenzija filma, a čiji su autori novinari i publicisti Saša Paparella i Hrvoje Appelt, upravo je izašla iz tiskare.

Najdugovječniji gradonačelnik metropole svih vremena Milan Bandić najavio je dolazak na premijeru filma.

''Kakav bi to bio film i premijera, a da ne dođe glavni glumac? Kao da Brad Pitt ne dođe na svoju premijeru'', prokomentirao je gradonačelnik.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 21.11.2020 21:32 sati
    Sero jedan sta ti je bilo u grudama nitko nije znao da si i bio ovdje
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio