Bandić došao na premijeru, platio knjigu i poručio Juričanu: Za milijun kuna mogao si napraviti bolji film

Datum objave: 22.11.2020   Broj čitanja: 877
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras se pojavio na premijeri filma "Kumek" redatelja Darija Juričana i pozdravio nazočne.
Bandić došao na premijeru, platio knjigu i poručio Juričanu: Za milijun kuna mogao si napraviti bolji film

 

Bandić je došao kako bi najavio još jednu utrku za poziciju na čelu grada, i to u plavoj dukserici s natpisom 'Neumoran' i istom takvom maskicom. To će biti slogan njegove kampanje, piše Jutarnji list.

Juričan mu je za 65. rođendan, koji mu je bio danas, pokušao pokloniti knjigu "Kumek" autora Saše Paparelle i Hrvoja Appelta, ali Bandić je izvadio novac i platio mu 70 kuna za knjigu, dobio je i bocu Džina od "gradonačelnika svemira", a unatoč filmovima i knjigama kojima ga Juričan bombardira, ipak se čini da u pozadini postoji duboko poštovanje između političara i kulturnog radnika, a koliko su i jedan i drugi pošteni, to neka prosude institucije s obzirom da Bandićev film izgleda i nije bio jeftin kako se prikazuje. Bandić je pak rekao da je Juričan dobio milijun kuna samo od institucija, Juričan se vadi da je dobio 500 tisuća, a jesu li Bandićevi protivnici plaćali štogod sa strane da se snimi ovakav film vrijeme će pokazati.

Bandić je, kako stvari stoje, sretan, te je i lošu reklamu okrenuo u svoju korist.

- U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige, ne snimaju filmovi i ne rade spomenici, ali kad je Bandić u pitanju sve je moguće. Čestitam gospodinu Juričanu na uratku. Red je doći kad te netko pozove. Ali morat ću ga razočarat večeras jer danas imam poseban dan, neću moći biti na projekciji, ali sam mu došao čestitati. I za ovih deset godina je dobio premalo novaca 500 tisuća kuna, od HAVC-a još toliko, negdje milijun, mogao je napraviti i bolji uradak. Ja bi to napravio tri puta bolje da sam redatelj i to je toliko od Brad Pitta. Hvala vam lijepo i vidimo se - izgovorio je Bandić pred okupljenim novinarima i otišao slaviti rođendan.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio