Uspjeh na izborima poticaj na još predaniji rad na očuvanju hrvatskog identiteta

Datum objave: 23.11.2020   Broj čitanja: 159
Danas je održana online sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH na kojoj su se između ostalih tema, analizirali privremeni neslužbeni rezultati izbora, kao i stranačka pozicija u lokalnim sredinama.
Uspjeh na izborima poticaj na još predaniji rad na očuvanju hrvatskog identiteta


Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH istaknuto je zadovoljstvo s osvojenih 20 grado/načelničkih i više od 300 vijećničkih mjesta, iako su rezultati još uvijek neslužbeni.

 

Ocijenjeno je kako su stranački dužnosnici na lokalnim razinama radili dobro svoj posao, što su glasači prepoznali te je HDZ BiH na održanim lokalnim izborima zadržao povjerenje glasača i poziciju stožerne stranke Hrvata u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

 

Borjana Krišto zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Provedbenog izbornog stožera (PIS-a) HDZ-a BiH za lokalne izbore u BiH predstavila je izborne rezultate, rad i aktivnosti stožera u kampanji. Predsjedništvo je iskazalo zahvalnost svim članovima i simpatizerima te svim glasačima koji su na proteklim izborima iskazali svoje povjerenje HDZ-u BiH i koaliciji stranaka koje su kroz Hrvatski narodni sabor ostvarile zapažen rezultat.

 

Dobiveno povjerenje mora se opravdati nakon formiranja lokalnih vlasti te nastaviti predano raditi za opći interes u lokalnim sredinama. Zajedništvo koje iskazujemo jasan su pokazatelj i naše odgovornosti za obranu interesa, političke i institucionalne jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva naroda u BiH.

 

Nesebično zalaganje i ostvareni rezultat i uspjeh, moraju biti poticaj na još predaniji rad u našim lokalnim sredinama s jasnim ciljem očuvanja hrvatskog identiteta, razvoja naših sredina kroz gospodarski rast i razvoj.

 

Potpora i povjerenje koju kontinuirano dobivamo, obvezuje nas i na još veću odgovornost, zaključeno je na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH. Također, na sjednici su komentirana izvješća organizacija sa terena, s naglaskom da se čeka konačna potvrda službenih izbornih rezultata, kako bi se uradila cjelovita analiza i kako bi ih imala Središnja tijela stranke te ih usvojila na jednoj od narednih sjednica.

 

Predsjedništvo HDZ-a BiH komentiralo je i aktivnosti za Lokalne izbore za Grad Mostar, naglašeno je, kako će Predsjedništvo sve aktivnosti staviti u funkciju izbora. Kao stožerna stranka hrvatskog naroda, HDZ BiH je ponudio najkvalitetnija rješenja za nagomilane probleme u gradu Mostaru, a predstavljeni program obuhvatio je sva ključna pitanja od kojih ovisi budućnost grada a izborni rezultat HDZ-a BiH će omogućiti brzu uspostavu vlasti u Gradu Mostaru, zaključeno je na sjednici.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio