Netko želi prevariti građane u ime kluba koji je i u Grudama nekad djelovao

Datum objave: 23.11.2020   Broj čitanja: 1459
Poznati plesni klub Dance Factory iz Ljubuškog, koji je nekad djelovao i u Grudama, na svojoj Facebook stranici objavio je upozorenje kako netko pokušava u njihovo ime prevariti građane Ljubuškog za novac.
Netko želi prevariti građane u ime kluba koji je i u Grudama nekad djelovao

 

"Dragi Ljubušaci, opet nam se ponavlja scenarij gdje X osoba se predstavlja u ime plesne škole i skuplja novce za dječje nastupe i natjecanja. Molim sve da ne nasjedaju na prevare i da istoj ne daju novce jer nema nikakve veze s plesom i djecom niti je dio kluba. Predstavlja se različitim imenima kao predstavnik plesne škole", objavili su iz Dance Factoryja na Facebooku.  

"Obilazi sve male gospodarstvenike, kafiće, butike i traži novce. Molim sve dobre ljude da budu oprezni i ne daju novac prevarantu! Mi nemamo nikakve veze s ovim načinom rada i nikada u životu nismo skupljali novce na ovaj niti sličan način. Molim sve dobre ljude da budu oprezni i ne daju novac prevarantu! Mi nemamo nikakve veze s ovim načinom rada i nikada u životu nismo skupljali novce na ovaj niti sličan način. Ovu borbu ne dobivamo godinama i nažalost ispred kluba mogu poslati samo još jedno upozorenje! Hvala svima na razumijevanju", stoji u objavi kluba.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio