Pokušao zapaliti zgradu Općine u Rami pa pobjegao za Ljubuški

Datum objave: 26.11.2020   Broj čitanja: 529
Uhićen je M.R., 44-godišnjak iz Uzdola koji je bacio zapaljivo sredstvo na zgradu Općine Prozor - Rama.
Pokušao zapaliti zgradu Općine u Rami pa pobjegao za Ljubuški

 

Isti je tom prilikom upravljao vozilom „Audi Q7" nakon čega se udaljio u pravcu Ljubuškog, o čemu je odmah obaviješten MUP ZHŽ i Odjel krim. policije PU Ljubuški. Isti su brzom reakcijom locirali navedeno vozilo te je Naredbom Općinskog suda Ljubuški i suradnjom sa pripadnicima Odjela krim. policije PU Ljubuški, vozilo izuzeto i prebačeno u krug PS Prozor-Rama. 

Dana 23.11.2020. godine u prostorije PS Prozor-Rama pristupio je M.R., te je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je isti izvršio kazneno djelo „Izazivanje opće opasnosti" KZ FBiH. U prostorljama Odjela krim. policije PU Konjic nad istim je izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je isti priznao izvršenje navedenog kaznenog djela. Važno je naglasiti da je operativnim radom utvrđeno da ovo kazneno djelo nema političku pozadinu. Protiv M.R. je podneseno izvješće Županijskom tužiteljstvu Mostar. 

PU Konjic, PS Prozor-Rama i Odjel krim. policije PU Konjic zahvaljuju MUP-a ZHŽ i Odjelu krim. policije PU Ljubuški na vrlo profesionalnoj suradnji i nesebičnom zalaganju koje je pomoglo u razrješavanju ovog kaznenog djela.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio