Svoj Široki pratio je i iz kašike bagera! U 51. godini preminuo legendarni Miro Soldo Srbinović

Datum objave: 26.11.2020   Broj čitanja: 1261
Nogometni klub Široki Brijeg objavio je vijest o smrti legendarnog navijača Miroslava Solde - Srbinovića koji je preminuo u 51. godini života.
Svoj Široki pratio je i iz kašike bagera! U 51. godini preminuo legendarni Miro Soldo Srbinović

 

- S velikom tugom i žalosti ovoga poslijepodneva primili smo vijest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde - Srbinovića. Pokojni Miro bio je primjer istinskog navijača i privrženika bojama NK Široki Brijeg. Nije bilo utakmice na kojoj nije bodrio momčad s Pecare. Bilo da se igrala natjecateljska, pripremna ili, pak, revijalna utakmica, Mirina podrška nikad nije izostajala.

Čak i u ova loša vremena, vremena koronavirusa koja su navijače odvojila od stadiona, Miro je našao način kako bodriti svoju momčad. Na utakmici protiv FK Tuzla City na otvaranju sezone iz kašike bagera je izvan stadiona navijao za plave, a ova je fotografija snimljena upravo na toj utakmici i ostat će kao vječna uspomena na jednog od najvećih i najprivrženijih navijača našega kluba. Dragi Miro, počivaj u miru Božjem, a tvojoj obitelji i prijateljima duboka sućut, objavili su Širokobriježani.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio