(VIDEO) Poslušajte novu pjesmu Zdene Damjanovića: Ja se ženim, a datuma ne znam

Datum objave: 27.11.2020   Broj čitanja: 1983
“Ja se ženim, a datuma ne znam, kakvo li je došlo vrime ovo, ne smiješ imat niti puno svata, jedva da pozoveš i svog brata...” Ti su se stihovi proteklih dana vrtjeli po radijskim postajama u Hercegovini, a glas je već svima dobro poznat, piše Večernji list BiH.
(VIDEO) Poslušajte novu pjesmu Zdene Damjanovića: Ja se ženim, a datuma ne znam

 

 

Ženi sina

- A pjesma se rodila preko noći, što reći? Ženim sina, a rodbine i prijatelja širok je krug s obje strane, i sa sinove i sa strane naše buduće nevjeste. I budući da imam dvojicu sinova, stih kaže: “Jedva da pozoveš i svog brata” - priča nam kroz smijeh Zdenko Zdena Damjanović, poznati glazbenik s Blata koji u svojim Biogracima crpi snagu za nove glazbene hitove. Već dugo je prošlo od stihova “Šćepan Križ mi uzeše, a tamo mi najdraže uspomene ostaše”, a Zdena i dalje traje i izbaci nešto novo svojoj publici kao što je ova “poslastica u koroni”.

- Proces izbacivanja ovog singla potaknuo je moj susjed i krizmani kum mog sina Kristijan Kićo Damjanović koji tri puta pomiče datum pa više i ne zna kad će se oženiti svojom Jelom iz Jasenice. Ali dat će Bog da im uskoro zapjevamo. A kad mu je bila momačka, spustim se ja u svoj studio i dok su oni feštali nedaleko od moje kuće, ja napravim pjesmu i pošaljem je Kići da je premijerno pusti. Momci su je prihvatili kao istinitu šalu. Nažalost, takva su vremena - priča nam uvijek dobro raspoloženi Zdena Damjanović.

Ispušni ventil su mu konji. Svakodnevno Zdena s njima provodi vrijeme na prostranom Mostarskom blatu. - Svakog jutra vodim ih na ispašu, a lijepe dane iskoristimo za jahanje. Iako su nam uveli policijski sat, nemam problema s tim jer se vraćam navrijeme s konjima kući - smije se pjevač.

Zeus i Zenga

Kaže i kako dosta djece dolazi vidjeti konje. - Čudno je vrijeme, a djeci treba razbibrige pa dođu i provode vrijeme uz konje. Najviše je posjeta za dječje rođendane. Nedavno je mala Lucija Ivanković, koja živi u Rodoču, slavila svoj rođendan. Ona obožava Zeusa, a ta plemenita životinja je vođa i djeca ga jako vole. Drugi konj je Zenga.

Hvala Bogu na ovoj našoj Hercegovini. Lijepa je i prostrana. Nismo u gradovima, skučeni među zgradama, možemo izići i biti na svježem zraku, a nadam se i da će ovo sve uskoro biti iza nas - priča za kraj razgovora za Večernji list legendarni Zdena.•

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Mujo28.11.2020 08:12 sati
    Sami ste rekki u crkvu na vjenčanje pa kući sa svojom rodbinom
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio