Nek' se kupaju u mržnji, nek' crknu od ljubomore, ali žičara će voziti od 3. siječnja

Datum objave: 28.11.2020   Broj čitanja: 547
Milan Bandić je prilikom obilaska zagrebačke gradske četvrti Brezovica morao odgovarati na brojna pitanja novinara oko kontroverzi vezanih uz izgradnju nove sljemenske žičare.
Nek' se kupaju u mržnji, nek' crknu od ljubomore, ali žičara će voziti od 3. siječnja

 

 - Tako je bilo s fontanama, tako je bilo s Bundekom, tako je bilo sa skijalištem, tako je sa žičarom. Pa nek' crknu od ljubomore, nek' se kupaju u svojoj mržnji. Evo, ja im poručujem to. Ali žičara će voziti 3. siječnja, najljepša u Europi. A koštala je onoliko koliko je na tržištu cijene rada koštala žičara, rekao je zagrebački gradonačelnik.

U nastavku je Bandić još jednom ponovio. 

- Neka crknu oni koji ne mogu izdržati da je žičara gotova. Sad kad je gotova, sad je skupa, vidi Boga, k'o da je gradonačelnik odredio cijenu. Ja ću se voziti prvi u kabini, od 84 kabine i skijaši, 3. siječnja - najavio je.

- Ja mirno spavam što se tiče moje odgovornosti. Ja sam prvi čovjek na braniku poštivanja pozitivnih zakonskih propisa i Zakona o javnoj nabavi. Nema moje odgovornosti. Ako je netko nešto napravio, on će i odgovarati. Molim vas da me više poštedite tih pitanja. Pa ja sam institucija, dobio sam 6 mandata, vodim pola Hrvatske 21 godinu, rekao je Bandić.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 30.11.2020 23:35 sati
    Kako mu se više mili ovakav način života? Nije mi jasno što postoji u ljudima da žive ovako i čine od sebe čiste ridikule?
  • Vb29.11.2020 20:39 sati
    Ne daj se
  • Grude28.11.2020 20:32 sati
    Bravo nek se radi
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio