NOVO PRIZNANJE IZ NEW YORKA: STIPE FILIPOVIĆ DAO JE NAJVEĆI DOPRINOS STRUCI

Datum objave: 30.11.2020   Broj čitanja: 1725
Danima, godinama, desetljećima, možda i stoljećima... govorit će se o 2020. godini. Nekima će biti za zaborav, međutim neki će je pamtiti kao jednu od najboljih.
NOVO PRIZNANJE IZ NEW YORKA: STIPE FILIPOVIĆ DAO JE NAJVEĆI DOPRINOS STRUCI

 

Grudski frizer Stipe Filipović ove godine se vratio među najbolje frizere svijeta, ušao u finale frizerske "Lige prvaka" u Londonu na International Visionary awardu, a ovih dana dobio je i nagradu za doprinos struci u New Yorku.

Priznanje mu je uručila krovna i najveća profesionalna frizerska organizacija na svijetu, OMC koja datira još iz 1946. godine.

- U Parizu sam 2018. godine bio nominiran za Global OMC Ambassador Award koju sam na koncu i dobio. Ova nagrada je bila veliko priznanje ne samo za mene već i za Savez frizera u Bosni i Hercegovini čiji sam bio i sam predsjednik. Nagradu sam iskoristio kako bi mladim frizerima iz BiH pomogao da se izbore za svoje mjesto u svijetu frizura. Kada mi je javljeno da sam ponovno nominiran za OMC-ovu nagradu ambasadora za doprinos struci bilo mi je jasno da me ova krovna frizerska organizacija ne ispušta iz vida i da kontinuirano prati moj rad. Ovakva gesta me je uvelike obradovala i učinila ponosnim jer sam uvidio da je moj mukotrpni rad još jedanput ubrao plodove - govori Stipe u izjavi za Grude.com.

Ispričao nam je i kako se ove godine sve odvijalo. - S obzirom na pandemiju sve se odvijalo virtualno. Sjedio sam doma i gledao nikada skromniju dodjelu, a s druge strane nikada veću težinu spomenuta nagrada nije imala kao ove godine - priča nam Stipe.

Za kraj, priznaje da ovo nije očekivao ni u najluđim snovima. - Dva puta u dvije godine dobiti ovu prestižnu nagradu za mene je djelovalo ravno nemogućem. Ovo mi nisu bili ni najluđi snovi, ali zasigurno da sam ovim razbio predrasude pojedinaca da je nemoguće uspjeti u svijetu ako dolaziš iz male države, još manjeg mjesta jer ako se požrtvovno radi bez obzira odakle si, o tebi prvenstveno govore samo tvoja djela. Global OMC Award svakako mi daje jedan veliki vjetar u leđa i ovo je jedna velika motivacija za moj daljnji rad - zaključio je za Grude.com Stipe Filipović.Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Marija Tokić01.12.2020 15:11 sati
    Čestitke najljepše
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio