HDZ dobio još jednu općinu, najbolji rezultat stranke još od rata

Datum objave: 01.12.2020   Broj čitanja: 2425
HDZ piše najbolje izborne rezultate na lokalnoj razini u novijoj povijesti BiH. Do večeras su imali 20 grado/načelnika, a večeras je potvrđen i 21. lokalni lider i to prva žena među HDZ-ovim grado/načelnicima.
HDZ dobio još jednu općinu, najbolji rezultat stranke još od rata

 

Nakon obrađenih glasova pristiglih poštom Nada Ćulap pobijedila je u Odžaku. Njezin protukandidat Drago Zečević imao je prednost od tek 64 glasa prije glasova pristiglih poštom, nakon čega ga je Nada Ćulap potukla i osvaja 2703 glasa naspram Zečevićevih 2446.

 

HDZ BiH svoj povijesni uspjeh može i dodatno učvrstiti ako dr. Mario Kordić i HDZ-ova lista pobijede na izborima u Gradu Mostaru, u još jednim ključnim izborima u kojoj će se koplja lomiti oko stranaka predvođenih HDZ-om BiH s jedne strane i stranka predvođenih SDA-om i bošnjačkim "građanskim" opcijama s druge strane.


Također, čeka se i rasplet u Travniku gdje je Goran Pejaković osvojio oko 7 tisuća glasova. Tu je pobijedio dr. Mirsad Peco, međutim uvaženi liječnik je preminuo na dan izbora. Pejakoviću, kao čovjeku koji istinski voli Travnik i koji je na izbore izišao sa sloganom "Iznad svih, Travnik", čime je privukao simpatije i Bošnjaka i Hrvata, podršku pruža sve više žitelja ove općine, bez obzira na nacionalnost.

 

Također, HDZ ima šansu pobijediti i SDA-ovog kandidata u Uskoplju. Trenutno je razlika između SDA-ovog Čauševića i HDZ-ovog Matišića tek u 327 glasova, a kako pristižu glasovi poštom tako se smanjuje i prednost!

 


Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio