Molitva Svetom Josipu za potpuni oprost

Datum objave: 10.12.2020   Broj čitanja: 652
Povodom proglašenja tekuće crkvene liturgijske godine Godinom sv. Josipa, Apostolska pokorničarna daje mogućnost podijele potpunog oprosta svim vjernicima koji će moliti bilo koju dopuštenu molitvu ili čin pobožnosti na čast sv. Josipa, piše Medjugorje-info.com.
Molitva Svetom Josipu za potpuni oprost
 
Tom prigodom napisana je prigodna molitva sv. Josipu, koju vam donosimo u sljedećem tekstu.


K tebi se, o sveti Josipe, utječemo u svojoj nevolji. Za ljubav, koja te je s neoskvrnjenom Djevicom i Bogorodicom vezala, za očinsku ljubav kojom si grlio Dijete Isusa, smjerno te molimo, da baštinu, koju je Isus Krist svojom Krvlju otkupio, milostivo pogledaš, te u pomoć pritečeš našoj nevolji svojom moći.

O skrbni čuvaru Božanske obitelji, brani odabrano potomstvo Isusa Krista. Ne daj, predragi Oče, da nas okruže zabluda i pokvarenost. Budi nam s neba milostivo u pomoći, o naš jaki zaštitniče, u borbi s vlašću tmine.

Pa kao što si nekad izbavio Dijete Isusa iz najveće pogibli života, tako i sada brani svetu Crkvu Božju od svih zasjeda neprijateljskih, te nas svakoga pojedinog trajno uzmi pod svoje okrilje, da uzmognemo po tvom uzoru i tvojom pomoću sveto živjeti, blaženo preminuti i u nebu vječno blaženstvo zadobiti. Amen.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ....10.12.2020 15:52 sati
    Sv. Josipe moli za moju obitelj i za sve koji se utiče u tvojoj molitvi 🙏🙏
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio