Fantastična predstava grudskih rukometašica, zabrinjava neugodan udarac u oko kod ponajbolje igračice

Datum objave: 14.12.2020   Broj čitanja: 461
Gruđanke su u utakmici 10.kola Premijer lige BiH razmontirale protivnice iz ekipe Zrinjskog rezultatom 41:19.
Fantastična predstava grudskih rukometašica, zabrinjava neugodan udarac u oko kod ponajbolje igračice

 

Golove su postizale Jovana Ilić 11, Karla Lovrić 8, Anđela Boras 4, Milica Stamatović 3, Ana Nikić 3, Milica Globarević 2, Klara Mikulić 2, Teodora Petković 2, Leontina Vujić 2, Paula Miloš 1, Barbara Karačić 1, Mia Lugonjić 1 i Anja Boban 1. Jedina je bez gola utakmicu završila Nikolina Čutura, o čemu više u nastavku.

Od samog početka utakmice ekipa Gruda je zaigrala dosta ozbiljno pa je odmah na startu došla do prednosti od 5:0. Nakon toga je ta prednost rasla da bi na poluvremenu bila +12 (21:9). U drugom poluvremenu slična situacija što se tiče rezultata, samo što je sastav domaćih bio dodatno izmijenjen. Trenerica Kornelija Leko je svim igračicama koje su bile u zapisniku dala prigodu za igru i sve su se upisale u listu strijelaca osim Nikoline Čuture koja je na samom početku utakmice dobila neugodan udarac u oko i nije više ulazila u igru.

U zadnjem 11. kolu ekipa Zrinjskog će ugostiti Miru iz Prijedora, dok će Gruđanke na daleko putovanje u Dubicu gdje gostuju kod ekipe Knežopoljke. Vikend iza toga, 27. 12. ekipa Gruda će u Zavidovićima odigrati zaostalu utakmicu 9. kola protiv domaće Krivaje kada će se rasplesti jesenski dio sezone.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio