Goran Paradžik o humanitarnoj akciji koju organizira Udruga nogometnih sudaca ZHŽ-a

Datum objave: 14.12.2020   Broj čitanja: 385
Paradžik se ovom prilikom zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji ove humanitarne akcije.
Goran Paradžik o humanitarnoj akciji koju organizira Udruga nogometnih sudaca ZHŽ-a

 

 


Udruga nogometnih sudaca Županije Zapadnohercegovačke organizira humanitarnu akciju za pomoć bolesnoj djevojčici iz Hercegovine kojoj su potrebna sredstva za operaciju, a tim povodom u programu Radija Ljubuški gostovao je predsjednik udruge Goran Paradžik.

 

„Ovo je već treća godina da organiziramo humanitarne akcije. Krenuli smo s time da svake godine imamo barem jednu humanitarnu akciju. Prve godine smo imali čak i dvije, međutim kako je ova godina problematična zbog pandemije, ove godine smo mogli organizirati samo jednu“, kaže nam Paradžik i objašnjava kako je riječ o djetetu njihova prijatelja i kolege suca.

 

„On ima kćerku od godinu i dva mjeseca koja je oboljela, pa smo odlučili izaći u susret i jednom humanitarnom utakmicom prikupiti sredstva koja su potrebna za operaciju u Zagrebu,“ kaže Paradžik.

 

„Što se tiče utakmice, prvi put će se sastati reprezentacija nogometnih sudaca BiH , tu će biti brojna eminentna imena, kao što su Peljto, Beljo, Petrović, Šehović i dr., a s druge strane će biti Humane zvijezde Hercegovine, reprezentacija sastavljena od brojnih hercegovačkih doktora, pjevač, voditelja.“

 

Utakmicu će ispratiti Naša TV, kao i brojni drugi mediji.

 

„Očekujemo dobar meč, puno golova i puno novca prikupljenog za djevojčicu u potrebi“, rekao je Paradžić i uputio apel svima koji neće biti na utakmici, a žele se priključiti akciji i pomoći da to mogu učiniti pozivom na broj 092 890 808 i donirati dvije marke.

 

Paradžik se ovom prilikom zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji ove humanitarne akcije.

 

„Želio bih se zahvaliti braći Ivici i Zvonimiru Madžaru koji su nam pružili svoju pomoć i besplatno napravili propagandne materijale za humanitarnu akciju. Zahvalio bih se ministru financija Toniju Kraljeviću koji nam je financijski pomogao da možemo organizirati donatorsku večer nakon humanitarne utakmice koja će biti održana u petak, a zahvaljujem se i Mili i Ivanu Ivaniću na ustupanju sportske dvorane.“

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio