Jandroković: 'Za širenje pandemije krivi su oni koji se ne pridržavaju mjera'

Datum objave: 14.12.2020   Broj čitanja: 228
Potvrdno je odgovorio na pitanje treba li policija kažnjavati one koji se mjera ne pridržavaju.
Jandroković: 'Za širenje pandemije krivi su oni koji se ne pridržavaju mjera'

 

Precizirao je kako to nije kritika građanima koji se u velikoj većini pridržavaju mjera, nego onima koji se mjera ne pridržavaju i svojim ponašanjem uzrokuju širenje bolesti..

 

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković poručio je u ponedjeljak kako su za širenje pandemije covida-19 odgovorni oni koji se ne pridržavaju propisanih mjera, te opetovao kako je sada vrijeme za odgovorno ponašanje.

 

- To je moja poruka danas, smatram da su odgovorni oni koji se ne pridržavaju mjera koje su nužne da bi smanjili broj umrlih i zaraženih - rekao je Jandroković novinarima u Hrvatskom saboru.

 

Precizirao je kako to nije kritika građanima koji se u velikoj većini pridržavaju mjera, nego onima koji se mjera ne pridržavaju i svojim ponašanjem uzrokuju širenje bolesti.

 

- To mogu biti građani, političari, novinari, književnici, radnici i svi koji se ne pridržavaju mjera - istaknuo je Jandroković, naglašavajući kako je pridržavanje mjera osnova da bismo mogli prijeći iz sadašnje razine brojeva u nižu.

 

Potvrdno je odgovorio na pitanje treba li policija kažnjavati one koji se mjera ne pridržavaju.

 

- Da, jer svojim nepridržavanjem ugrožavaju one koji ih se pridržavaju - rekao je, podsjetivši da je covid-19 bolest koju jedan ili dva čovjeka može prenijeti na desetke i stotine drugih, a nedisciplina jednog može uzrokovati smrt desetaka drugih ljudi.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio