Evo koliku je kaznu dobio splitski ''Bad Boy''!

Datum objave: 14.12.2020   Broj čitanja: 479
Bad Boy iz Splita motociklom je bjesomučno jurio gradom, stavio video vožnje na društvene mreže, a policija ga uhitila, motocikl mu je zaplijenjen, zadržan je u zatvoru 15 dana!
Evo koliku je kaznu dobio splitski ''Bad Boy''!

 

Motociklist nazvan Bad Boy iz Splita motociklom je jurio gradom, te je stavio video vožnje na društvene mreže, ali tu ovaj puta nije bio kraj, prenosi Automobili.hr

 

Od početka istraživanja splitske policije prošlo je manje od 24 sata i bio je identificiran.

 

Bad Boy vozač motocikla Yamaha MT 09 načinio je puno prekršaja.

 

Svojim motociklom divljao je ulicama Splita napravio opasne prekršaje u kojima je ugrozio druge, a svakako treba istaknuti prekršaj u kojem je po noći i kiši voziou licom Domovinskog rata u Splitu brže od 220 km/h.

 

Čak se u jednom trenutku skoro zabio u vozilo Hitne pomoći.

 

Sigurno se pitate kako je na kraju prošao? Pa da nabrojimo:

 

– postojanje osnovane sumnje kako je 16. listopada 2020.godine upravljajući motociklom na području Splita ostvario obilježja većeg broja prekršaja iz članka 53.st.1. (prekoračenje brzine u naseljenom mjestu) i čl.59.st.1. ( prolazak kroz crveno svjetlo) Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

– postojanje sumnje da je u tri navrata svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja protiv javnog reda i mira na način da je u noćnim satima na području Splita stvarao buku povećanjem broja okretaja motocikla u mjestu, čime je ometao mir građana radi čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

 

Nakon ispitivanja određeno mu je zadržavanje u zatvoru na Bilicama od 15 dana, motocikl mu je zaplijenjen, a dobio je i zabranu upravljanja A kategorijom vozila.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio