Grude.com donosi BOŽIĆNO SILO BRAĆE MILOŠ i Festival gange

Datum objave: 14.12.2020   Broj čitanja: 1038
Portal Grude.com ove subote, 19. prosinca, od 18.00 sati na svom portalu i na Facebook stranici donosi manifestaciju Božićno silo braće Miloš, tradicionalni 9. put, a u sklopu manifestacije održat će se i Festival gange.
Grude.com donosi BOŽIĆNO SILO BRAĆE MILOŠ i Festival gange

 

Organizator i jedan od braće Jure Miloš potvrdio nam je da se i ove godine očekuje spektakl u kinodvorani Grude, ali bez publike zbog pandemije koronavirusa, što je i razumljivo. - Ako se jednom nešto prekine, onda se gubi ta tradicija, a odlučili smo da Božićno silo ne izgubi svoju tradiciju nego da se održi, kao i Festival gange - priča nam Miloš.


Radi se o jednoj od najboljih manifestacije ovakve forme u Hercegovini, ali i šire, što je prošle godine potvrdio i prvi čovjek ZHŽ-a Zdenko Ćosić koji je nazočio manifestaciji. Kroz ranije godine manifestaciju su uveličali brojni poznati, od državnog ministra u RH Gorana Marića, preko predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca Damira Zorića do kralja dijaspore Mate Bulića, ali i mnogih drugih političara, gospodarstvenika, sveučilišnih profesora, glazbenika, legendarnih etnoglazbenika, ljubitelja kulture...


Stoga, u svojim domovima, bilo preko vaših suvremenih televizora, računala, laptopa ili mobitela na portalu Grude.com pojaviti će se vijesti. UŽIVO: BOŽIĆNO SILO U GRUDAMA i tu ćete moći gledati prijenos manifestacije, kao i na Facebook stranici Grude.com. Ovo je osobito važno za našu dijasporu koja će barem virtualno moći biti na rodnoj grudi, na manifestaciji braće Miloš!


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • z.t.15.12.2020 16:37 sati
    Bravo za braću Miloš
  • Mario15.12.2020 13:59 sati
    podrzavam akciju ljud koji pokusavaju sacuvati i reklamirati nasu bastinu kao nacin zivota nasih predaka
  • Ujo15.12.2020 08:33 sati
    Svaka čas braći Miloš na očuvanju tradicionalnih vrijednosti i Vašem portalu na tehničkoj pomoći. Pozdrav braći Miloš (Čuvarima Uspomena) i svim posjetiteljima portala sretan Božić, te čestitnu i blagoslovljenu novu godinu.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio