FRA STANKO PAVLOVIĆ: HVALA MOJIM ŽUPLJANIMA, GRUDE PRIKUPILE REKORDAN IZNOS ZA SIROMAŠNE VJERNIKE

Datum objave: 15.12.2020   Broj čitanja: 2568
- Nikad ovoliko nije skupljeno potrepština, hrane i novca - govori nam fra Stanko Pavlović koji je ovih dana otišao u Sarajevo odnijeti donaciju Župe Grude u humanitarno-karitativnu organizaciju Kruh svetog Ante, dobrotvornu ustanovu Franjevačke provincije Bosne Srebrene.
FRA STANKO PAVLOVIĆ: HVALA MOJIM ŽUPLJANIMA, GRUDE PRIKUPILE REKORDAN IZNOS ZA SIROMAŠNE VJERNIKE


Neumorni župnik ove godine je organizaciju prikupljanja pokrenuo s fra Antom Šaravanjom, a župa je široke ruke podržala događaj! Fra Bernard Marić sigurno se s najljepših visina ponosi ovim djelom svojih kolega i svojih župljana.

- U novcu smo prikupili 5.300,00 KM što je za 900 KM više nego lani, a za 1.800,00 KM više nego pretprošle godine. A koliko je tek hrane i potrepština prikupljeno, jedva smo uspjeli zatvoriti kombi - s ponosom za Grude.com priča grudski župnik.

Ovim činom Župa Grude još je jednom pokazala da je njeno srce uz sve vjernike u BiH, a osobito za one iz Sarajeva i okolice koji žive u siromaštvu. Taj broj se posebno povećao u doba pandemije koronavirusa.

- Učinili smo dobro djelo. Župljani Gruda uvijek su imali veliko srce i spremni su uvijek odvojiti i od sebe da bi onom tko nema ili ima manje mogućnosti za život bilo bolje. Hvala mojim župljanima, kao i onima iz susjednih župa koji se uvijek rado odozovu našim humanitarnim akcijama - istaknuo je neumorni fra Stanko Pavlović koji s fra Antom Šaravanjom nastavlja predani rad na ovoj mučeničkoj grudi i ovoj njivi Gospodnjoj.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Sutra je na području župa Grude i Dragićina sveta ispovijed. Vjernici koji će doći na ispovijed trebaju se pridržavati PRAVILA O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA. Iz župe su zamolili vjernike da nose maske kako ne bi ugrozili svoje zdravlje, kao ni zdravlje svojih svećenika i drugih vjernika. U crkvi Svete Kate u Grudama ispovijed je u 9.30, 11.00, u 12.15 učenici i ostali, 15.00 crkva Svetog Jure Dragićina, zatim crkva Svete Kate u 16.00 i 17.00 sati. Vodite računa o epidemiološkim mjerama.


Grude.com

Foto:Arhiv

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Živko16.12.2020 07:09 sati
  Veliki i pošteni ljudi vode župu sv. Kate, a narod poštuje i voli svoje svećenike !
 • Grude15.12.2020 21:18 sati
  Hvala Bogu za svakoga ko je mogao bilo kakvu sitnicu nekim će dobro doć u ovim jadnim i ružnim danima
 • Čovjekoljublje15.12.2020 18:23 sati
  Svaka čast, svaka čast! Gruđani, vi ste pokazali čovjekoljublje!
 • Grude15.12.2020 17:28 sati
  Za zupu s toliko stanovnika malo se skupilo.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio