Mostar: Udario brata tepsijom pa mu polomio rebra

Datum objave: 15.12.2020   Broj čitanja: 470
Općinski sud u Mostaru uvažio je prijedlog Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije i, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilje u obitelji, odredio jednomjesečni pritvor Z.B. (61) iz Mostara, piše Hercegovina.in.
Mostar: Udario brata tepsijom pa mu polomio rebra


– Dana 12. prosinca godine oko devet sati on je oštećenog M.B. nakon kratke prepirke udario tepsijom po glavi, a zatim ga prijeteći mu da je „gotov“, nastavio udarati zatvorenim šakama po glavi, licu, kao i cijelom tijelu, usred čega je oštećeni zadobio tjelesne ozljede u vidu prijeloma rebra – kazali su iz Tužiteljstva HNŽ.

Kako su naveli, Općinski sud u Mostaru je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom, jer postoje naročite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti, odnosno, da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za koje se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna.

U Tužiteljstvu će u suradnji sa MUP-om HNŽ i PU Mostar nastaviti s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio