Obožavatelj otkrio detalj koji objašnjava kako je Kevin ostao ''Sam u kući''

Datum objave: 15.12.2020   Broj čitanja: 388
Božićni klasik "Sam u kući", prvi put je emitiran prije trideset godina. Mali je broj onih koji ga barem jednom nisu pogledali, ako ne i više puta.
Obožavatelj otkrio detalj koji objašnjava kako je Kevin ostao ''Sam u kući''


Upravo jedan takav obožavatelj tvrdi kako je primjetio važan detalj iz filma, koji objašnjava mnogo toga.

 

Naime, priča filma “Sam u kući” govori o osmogodišnjem Kevin McCallister koji ostaje sam kod kuće na Božić, kada njegova obitelj krene na putovanje u Francusku i slučajno ga ostavi za sobom. Osim što je apsolutno sam u velikoj kući, pred njim se rađa novi izazov – dvojica provalnika koji ga žele opljačkati.

 

Postavlja se pitanje kako su ga roditelji zapravo mogli zaboraviti, a odgovor na to pitanje navodno ima obožavatelj koji tvrdi da je film pogledao više od pedeset puta, piše Nova.rs. On navodi kako je odgovor na samom početku, u sceni gdje se Kevin i njegov stariji brat prepiru, te slučajno proliju piće po zrakoplovnim kartama i putovnicama. Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnatih salveta koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među pogužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta. Kad je obitelj bila uzračnoj luci majka ih je prebrojala, a umijesto Kevina, među obitelj se uvukao mali dječak koji se igrao u njihovoj blizini, tako da je broj članova obitelji odgovarao. To, navodi obožavatelj, objašnjava kako su ga uspjeli zaboraviti i ne shvatiti da im je dijete ostalo kod kuće.

 

“Gledam “Sam u kući” 50. put i nikada nisam primijetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi tučnjava, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Tko bi znao?”, napisao je jedan korisnik na Twitteru, a s njim su se mnogi složili.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio