Najljepša sportska priča: Danas samo njih dvoje gledaju voljeni klub

Datum objave: 16.12.2020   Broj čitanja: 332
Nogometni klub Fenerbahce iz Turske odao je počast planetarno poznatim navijačima ovog kluba Mumtazu Amci i Ihsani Teyze koji su preminuli.
Najljepša sportska priča: Danas samo njih dvoje gledaju voljeni klub


Njihovi likovi od kartona sada bodre svoj klub na svim domaćim utakmicama.

Mediji u Turskoj pišu da je ovaj par rijetko propuštao utakmice na stadionu Sukru Saracoglu te da su gotovo uvijek zajedno bili podrška Fenerbahceu, a to je trajalo sve do prije pet godina kada je Mumtaz preminuo.

Njegova supruga Ihsan nastavila je dolaziti na stadion, ali osmijeha je bilo sve manje i manje, nedostajao joj je čovjek koji ju je pratio tijekom cijelog života i s kojim je pratila omiljeni klub. Ovih dana i ona je preminula.

Budući da Fenerbahce svoje mečeve igra bez nazočnosti publike zbog rapidnog širenja koronavirusa u Turskoj, odlučio je odati počast vjernim navijačima te su tako njihove slike izrađene od kartona smjestili na dio tribine s kojeg su gotovo uvijek pružali podršku voljenom klubu. Praktički, oni su jedini ostali uz svoj klub i u pandemiji.

Nakon što su odali počast, iz ovog kluba su na Twitteru poručili da nikada neće zaboraviti jedan od najpoznatijih navijačih parova na svijetu.

"U našim ste srcima, nikada vas nećemo zaboraviti", napisali su iz PR službe.


Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio