Mate Grizelj za Grude.com: Ključno je poslije svakog pada ustati i postati još jači

Datum objave: 18.12.2020   Broj čitanja: 951
Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2019./2020. godini, a među 14 Dekanovih nagrada nalazi se i ona Mate Grizelja iz Gruda.
Mate Grizelj za Grude.com: Ključno je poslije svakog pada ustati i postati još jači

 

Student II. godine Informacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu ima prosječnu ocjenu 4,83.

- Jako sam ponosan i sretan što sam uspio u svom naumu i što mi je uručena Dekanova nagrada za akademsku godinu 2019./20. Velike zahvale upućujem profesorima i asistentima koji su mi uvijek izlazili u susret, koliko god su mogli. Također, zahvale idu i čitavoj rodbini i svim prijateljima koji su mi od samog početka mog fakultetskog obrazovanja uvijek pružali maksimalnu moguću podršku. Zahvala ide i dragom Bogu koji mi je sve ovo omogućio i koji me neprestano čuva i prati na mom životnom putu. - priča za Grude.com student Sveučilišta u Mostaru koji se pokazao kao jedan od najboljih.

Svjestan je da će biti i teških trenutaka u budućnosti, međutim Mate je dovoljno zreo i pametan da će i takve trenutke uspješno prebroditi, a istu poruku šalje i svojim kolegama studentima i svim ljudima. - Naravno, ne cvjetaju uvijek ruže, uvijek će biti uspona i padova, ali ključno je poslije svakog pada ustati i postati još jači. U životu nikad ne smijemo posustati bez obzira kakve on izazove stavio pred nas. Ukoliko smo vrijedni, marljivi i čvrsto vjerujemo, vjerujem da možemo postići što god želimo - naglasio je Mate Grizelj.

Za kraj, vjeruje da će mu i dalje dobro ići na faksu, te će se truditi i dalje pomagati kolegama studentima koliko god bude mogao.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio