OVO JE OSOBA GODINE HT ERONETA? Traži smanjenje plaće za 800 KM

Datum objave: 22.12.2020   Broj čitanja: 931
U Federaciji BiH prosječna neto plaća za listopad iznosila je 961 KM. U HT Eronetu prosječna plaća iznosi oko 1700 KM i radi se o jednoj od najperspektivnijih tvrtki u državi.
OVO JE OSOBA GODINE HT ERONETA? Traži smanjenje plaće za 800 KM

 

Međutim, danas je 25 prosvjednika jasno iskazalo svoje zahtjeve, među kojima ima i onih s koeficijentom direktora sektora, a posebno se istaknuo transparent: I ja hoću prosječnu plaću!

S obzirom da u HT Eronetu radi oko 1400 zaposlenika, a u ovoj teškoj godini prihodi HT-a su pali za 3,4 milijuna KM samo u prvih pola godine, prvi čovjek tvrtke Vilim Primorac trebao bi biti zahvalan štrajkašima koji se bore za smanjenje plaće na onu prosječnu u Federaciji BiH. Iako bi tada vidjeli kako je malome čovjeku, koji nema ni pravo dignuti glas, još ako radi u privatnoj tvrtki, barem bi pokazali trunku solidarnosti u ovim teškim vremenima.

Ako se već ne može znanjem i idejama poboljšati kvaliteta usluga u tvrtki, dobro je barem na ovakav način solidarizirati se stoga podrška za prosvjednike da ustraju u svojim zahtjevima da im se snizi plaća na prosječnu u Federaciji BiH, što bi bilo za otprilike 739 KM.


Naravno, ironiziramo. Mostar je vruć krompir, a Safet Oručević i njemu slični zazivaju nerede kad god stignu. Iako je izuzetno ojačao svoj utjecaj u Mostaru, kvalitetno pokrivanje društveno-medijske scene nije pomoglo da Hrvati politički nestanu, naprotiv, hrvatske stranke, koliko god Komšić i njemu slični zazivali ime Irme Baralije na kraju će dati gradonačelnika Mostara i nikakvi pokušaji destabilizacije stolnoga grada Hrvata neće uspjeti!


Hrvatski aktivisti

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ....23.12.2020 08:12 sati
    Evo ja ću im dodat vučem ko magarac 1 200km mjesečno pa ajmo se zamjenit bar ce mi biti toplo
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio