Livanjska zajednica Frankfurt podijelila 2250 paketića

Datum objave: 23.12.2020   Broj čitanja: 213
Od početka godine, u razne humanitarne svrhe, Livanjska zajednica Frankfurt ukupno je prikupila novčanih sredstava u iznosu od oko 24 tisuće eura.
Livanjska zajednica Frankfurt podijelila 2250 paketića

 

Livanjska zajednica Frankfurt i ove godine je povodom božićnih i novogodišnjih blagdana obradovala djecu Livna i drugih općina u okruženju i podijelila 2250 paketića.

 

Predsjednica Livanjske zajednice Frankfurt Helga Marelja kazala je za Fenu kako ih neizmjerno raduje kada su u mogućnosti pomoći i obradovati najmlađe s područja Livna i okolice, s tim da je naglasila da su ovogodišnje božićne poklone za djecu pripremili u suradnji sa zajednicom Maltesera iz Kassela.

 

Kako je dodala, njihovi članovi i donatori u Njemačkoj nisu zaboravili svoj kraj u predblagdansko vrijeme te su također prikupili 3.500 eura i uplatili Marijanskoj vinkovskoj mladeži u Livnu, s ciljem nabave namirnica za potrebite obitelji, kako u Livnu tako i u okolici.

 

Po njezinim riječima, od početka godine, u razne humanitarne svrhe, Livanjska zajednica Frankfurt ukupno je prikupila novčanih sredstava u iznosu od oko 24 tisuće eura.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio