VELIKO JE GRUDSKO SRCE! A EVO ZBOG ČEGA!

Datum objave: 24.12.2020   Broj čitanja: 1175
Prošle godine, prva manifestacija "Božić svima" prikupila je 12.653,00 KM za potrebite. Ove godine, unatoč pandemiji prikupljen je skoro isti iznos.
VELIKO JE GRUDSKO SRCE! A EVO ZBOG ČEGA!

 

Kako je priopćeno iz Organizacijskog tima "Božić svima", akcija je završena danas na sam Badnjak i to dijeljenjem paketa s namirnicama u 80 grudskih obitelji.

Bilo je drukčije nego lani, nije bilo prodaje hrane i pića, nije bilo koncerata, nije bilo bogatog programa... ali i skromni program, pokazao je veliko srce Gruđana.


Akcija je trajala 10-ak dana, kuponi su se mogli kupiti u doslovno svakom kutu općine te su gruđani i ovaj put pokazali ogromno srce i veliku osjetljivost kad je pomoć onima najugroženijima u pitanju.

Prodano je bonova u vrijednosti 12280,00 KM, ne računavši donaciju u hrani.

- Mladi volonteri koriste ovu priliku kako bi zahvalili svima vama koji ste kupili humanitarni kupon i samim time učinili nekome sretan Božić. Hvala i svim objektima koji su svesrdno prodavali kupone, svima koji su nam pružili podršku putem društvenih mreža, te svima koji su na bilo koji način doprinjeli ovoj akciji koja će nadamo se postati tradicija - poručili su organizatori.

Istaknuta je nada da se dogodine, svi zajedno vraćamo u Park hrvatskih velikana s bogatim programom.

 

Sretan Božić te blagosovljene blagdane žele vam volonteri, vlasnici i djelatnici objekata koji su prodavali kupone te ovih 80 obitelji koji su nas danas jedva dočekali.

I za kraj misao koja nas je vodila cijelo ovo vrijeme :

„Poslije ovog života ne ostane nam ono što smo sakupili nego ono što smo dali."


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio