Novi detalji tragedije u Tribistovu: Još jedan mladić bio na slavlju, ali je otišao nakon ponoći

Datum objave: 02.01.2021   Broj čitanja: 777
Svi se pitaju kako je moguće da se dogodila jedna ovakva tragedija..
Novi detalji tragedije u Tribistovu: Još jedan mladić bio na slavlju, ali je otišao nakon ponoći


Rakitno i njegovi stanovnici zavijeni su u crno. Od osmero smrtno stradalih u novogodišnjem slavlju, čak ih je šestero iz tog malog mjesta što se smjestilo uz cestu što vodi od Posušja prema Blidinju, skijalištu i parku prirode.

 

Tragedija neviđena! Možete samo zamisliti što to znači za ovo mjesto od 1500 stanovnika. Svi su bili ista generacija, znali se i družili od malih nogu, a i sve su im obitelji međusobno rodbinski povezane ili su prvi susjedi. Bože sačuvaj! – kazao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od stanovnika Rakitna.

 

Svi se pitaju kako je moguće da se dogodila jedna ovakva tragedija i što je zapravo uzrok.

 

Svi pričaju o agregatu. Jedni kažu da je bio na naftu, drugi da je plinski. Nesretna mladost je očito zanemarila opasnost od njega i ostavila ga da radi u toj kući. Greška je bila kobna – komentirao je sugovornik.

 

Prema onome što je ispričao, na slavlju je bila i deveta osoba, muška osoba sličnih godina kao i poginuli. On je nakon ponoći odlučio otići jer ga je iduće jutro čekala smjena u jednom od ugostiteljskih objekata na obližnjem Blidinju. Tamo je tijekom sezone imao angažman zajedno s prijateljem koji je, pak, kobne večeri odlučio ostati u vikendici u Tribistovu i ujutro krenuti na posao. Nije ga dočekao.

 

Jedini preživjeli s novogodišnjeg slavlja za tragediju je doznao iduće jutro. U stanju šoka ga je obitelj s Blidinja odvezla u Rakitno.

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio