Rektori Tomić i Ljutić: Nebeski zbor bogatiji je za 4 djevojke i 4 mladića

Datum objave: 04.01.2021   Broj čitanja: 431
Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić i rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. Dragan Ljutić sa studentima i djelatnicima uputili su posljednje zbogom svojim studentima tragično preminulim u novogodišnjoj noći u Tribistovu kod Posušja, koji su pohađali Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišta u Splitu svojim studentima:
Rektori Tomić i Ljutić: Nebeski zbor bogatiji je za 4 djevojke i 4 mladića

 

„Nećemo dа budеtе u nеznаnјu, braćo, о оnіmа kојі ѕu uѕnulі, dа ne tugujete kao drugi koji nеmајu nаdе. Doista, аkо vјеruјеmо dа је Іѕuѕ umrо і uѕkrѕnuо, onda ćе Воg і оnе kојі uѕnušе u Іѕuѕu, рrіvеѕtі zајеdnо ѕ nјіmе.“ (1. Solunjanima 4,13-14)

Nezapamćena tragedija pogodila je zemlju Hercegovu, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, ali i dva Sveučilišta. U novogodišnjoj noći tragično je prekinuto osam mladih života, osam studenata Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišta u Splitu koji su tek zakoračili u svoj studentski i akademski život, u svoju mladost. Samo su usnuli, u zajedništvu i prijateljstvu kako su i živjeli. Nastade neizmjerna bol, krik, tjeskoba i na koncu tišina. Ali i Nebo treba dobre ljude, najbolje ljude koji svojom dušom tkaju Raj. Nebeski zbor anđela bogatiji je za četiri djevojke i četiri mladića čiji osmijesi i snovi neće i ne smiju biti zaboravljeni. Stojimo s upaljenom svijećom uz molitvu da obiteljima stradalih podari utjehu i umnoži snagu da podnesu bol koja ih je zadesila.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio