Karolina Vidović Krišto i Vrkljan napustili Škoru! DP: Valjda neće postati prvi žetončići HDZ-a

Datum objave: 05.01.2021   Broj čitanja: 461
Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, napisao je zastupnik Milan Vrkljan na svome Facebook profilu.
Karolina Vidović Krišto i Vrkljan napustili Škoru! DP: Valjda neće postati prvi žetončići HDZ-a

 

- Razlika u pogledima Karoline Vidović Krišto i mene s jedne, te Miroslava Škore i Marija Radića s druge strane, je u tome da mi smatramo da su potrebne korijenite političke promjene u hrvatskom društvu, te da tim promjenama mora biti podređen cjelokupni politički rad - ustvrdio je te dodao da su promjene moguće ako se stvori jaka politička opcija, vjerodostojna u svom političkom djelovanju, bez ikakvih trgovačko-nagodbenjačkih motiva.

Vrkljan je ustvrdio kako su "zbog djelovanja na istinskim promjenama u Hrvatskoj, Vidović Krišto i on osobno već nekoliko mjeseci izloženi različitim pritiscima i spletkarenjima unutar Domovinskog pokreta kako bi ih se ušutkalo i spriječilo u političkom radu".

- U više sam navrata u razgovoru s Miroslavom Škorom i na ovom mjestu isticao minimum političkih standarda ispod kojih osobno neću ići - poručio je Vrkljan.

Bivšim kolegama u klubu Domovinskog pokreta, Vrkljan i Vidović-Krišto poželjeli su sve najbolje u osobnom i političkom životu te najavili konferenciju za novinare na kojoj će o svemu detaljnije izvijestiti.

Iz Domovinskog pokreta poručili su u utorak kako se nadaju da, nakon što su njihov saborski Klub zastupnika napustili Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto, oni neće postati prvi žetončići HDZ-a.

- Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga - naveli su iz Domovinskog pokreta na svom Facebook profilu i dodali da su ih Vrkljan i Vidović Krišto o svom potezu obavijestili putem Facebooka.

Napisali su i da "Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP", a da je "Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao". 

- Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti - poručili su iz DP-a.

Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto izvijestili su u utorak da izlaze ih Kluba zastupnika Domovinskog pokreta zbog razlike u pogledima i želje za korjenitim političkim promjenama.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • E moj Škoro05.01.2021 16:43 sati
    Dugo trajalo pukla ljubav
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio