Dokapetanica Ana Nikić: Dat ćemo sve od sebe protiv Španjolki!

Datum objave: 08.01.2021   Broj čitanja: 1127
Pred Gruđankama je najveća utakmica u povijesti, a i najveća europska klupska utakmica za Grude uopće. Dolazi Rocasa Gran Canaria iz Španjolske.
Dokapetanica Ana Nikić: Dat ćemo sve od sebe protiv Španjolki!


Prva utakmica je 15. siječnja, a druga dan kasnije 16. siječnja. Obje se igraju u 17:00 sati s izravnim prijenosom na RTV-u Herceg Bosne.

Da su normalna vremena dvorana bi, nesumnjivo, bila ispunjena.

Utakmicu je za Grude.com najavila jedna od najboljih igračica i dokapetanica ekipe Ana Nikić koja ističe da su pripreme za utakmicu u punom jeku. - Dat ćemo sve od sebe i pokušati pružiti otpor, ali svjesni smo kvalitete španjolske momčadi i da su naše šanse minimalne, ali nema predaje - naglašava grudska dokapetanica.


HRK Grude nakon dugo godina nisu prve u polusezoni, ali Ana naglašava da je i dalje cilj prvo mjesto. - Ove godine Grude imaju jednu od najmlađih ekipa. Jako nam je žao što nismo prve na ljestvici na kraju polusezone. Nismo imali sreće ni s koronavirusom. Nijednu utakmicu nismo bile kompletne što je dosta utjecalo na ishode samih utakmica. Cilj na kraju je naravno prvo mjesto - ističe Ana Nikić.


Za kraj je pozvala navijače da budu uz male ekrande idućeg petka i subote. - Navijači koji će utakmicu protiv Španjolki pratiti preko malih ekrana mogu očekivati kvalitetnu utakmicu i dobar rukomet s obje strane - zaključila je dokapetanica Grude.

 


Podsjetimo, iako ulaz za gledatelje neće biti dozvoljen zbog COVID-19 pandemije, organizacijski odbor je tiskao „Karte podrške“ čijom kupnjom  po cijeni od 10 KM  svatko može pomoći organizaciju ovog velikog sportskog događaja. Karte podrške se za sada mogu kupiti u Motelu Kiwi, Orbiter G te putem  PayPala:  paypal.me/hrkgrude


Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio