U crkveni život u potpunosti se vraća poznati karizmatik Zlatko Sudac

Datum objave: 09.01.2021   Broj čitanja: 1674
“Istinski vam govorim kako će u ovim teškim vremenima, u kojima se gubi čovjek, Hrvatska biti spašena."
U crkveni život u potpunosti se vraća poznati karizmatik Zlatko Sudac

 

Nakon razgovora s krčkim biskupom fra Ivicom Petanjakom najpoznati stigmatik i hrvatski egzorcist, te karizmatik Zlatko Sudac vraća se u potpunosti u crkveni život, javlja portal Rastimo u vjeri.

– Da, razgovarao sam s vrlo srdačnim biskupom Ivicom Petanjkom o obnovi mojih seminara i on je pokazao veliko zanimanje da se oni što prije nastave, ali rano je sada pričati o konkretnim datumima. Radujem se što ću uskoro moći prenijeti riječi utjehe i nade ljudima i našim braniteljima kojima je to sada najpotrebnije – rekao je velečasni Sudac.

I to je još jedna potvrda otvorenosti franjevaca prema svim ljudima i pokazatelj koliko bi drukčiji pristup bio da se franjevcima u većini župa predaju biskupije.

“Istinski vam govorim kako će u ovim teškim vremenima, u kojima se gubi čovjek, Hrvatska biti spašena."

Ove godine, Božić kao i Novu Godinu, proslavilli smo pod posebnim okolnostima. Nipošto nam one ne bi trebale uznemiriti srca, već naprotiv, ohrabriti i u vjeri ojačati.

Danas radosna srca slavimo još jednu svetkovinu božićnog vremena. Bogojavljenje ili Tri kralja (također Epifanija i Teofanija), objava Kristova božanstva, jedan je od najstarijih kršćanskih blagdana (javlja se u II. stoljeću).

Po tradiciji, poslije smrti triju kraljeva njihove su relikvije odnesene u Carigrad, nakon što ih je pronašla sveta Jelena Križarica. Kasnije su prenesene u Milano i napokon u Köln, u najljepšu njemačku katedralu, gdje se čuvaju i danas.

Stoga ne boj se stado malo jer božićno ozdravljenje ne donosi samo zdravlje, nego Boga i spasenje, prenosi portal Rastimo u vjeri  izjavu velečasnog Suca.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jozo09.01.2021 18:09 sati
    Na Krku može biskup biti iz franjevačkog reda a u tužnoj Hercegovini mora biti petrovac bez obzira na činjenicu što su u manjini u odnosu na franjevce. Valjda su hrvati osuđeni da uvijek vlada manjina kao i u civilnoj vlasti u hrvatskoj gdje vlast čine nacijonalne manjine.😄
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio