Iphone 13 navodno baš onakav kakav ste htjeli

Datum objave: 10.01.2021   Broj čitanja: 229
IPhone 12 serija još je svježa iz pećnice, no očito nije prerano za nasljednike.
Iphone 13 navodno baš onakav kakav ste htjeli

 

Renomirani Apple blog piše kako će iPhone 13 serija donijeti upravo one promjene kojima ste se nadali, piše smartphonehrvatska.com

 

iPhone 12 serija prva je u iPhone povijesti s čak četiri modela. Hoće li tako biti i u budućnosti, vidjet ćemo jer s najmanjim Apple baš nije postigao efekt kojem su se nadali. Ili pak baš je, samo mi ne znamo njihove planove 🤔

 

MacOtakara sad piše da će iPhone 13 serija uvelike zadržati iPhone 12 dizajn s oštrim rubovima, ravnim zaslonom i leđima i simetričnim okvirom zaslona.

 

Manjih promjena će ipak biti i to onih kojima ste se nadali. Naime, tvrde da će iPhone 13 serija dobiti manji notch u zaslonu. Podsjetimo, Appleov notch najveći (točnije najširi) ne na tržištu i to u eri punch hole rupica, no takav je s razlogom. U njemu iPhone ekipa ima selfie kameru, najnaprednije 3D otključavanje licem, senzore i zvučnik.

 

Izgleda da su ipak našli načina kako to sve skupa komprimirati i okupirati manju površinu zaslona iPhone 13 serije.

 

Nadalje, MacOtakara navodi i da će oba iPhone 13 modela dobiti identične kamere, a cijeli modul će prekriti safirnim staklom radi bolje zaštite.

 

Zadnja poznata novost je nešto deblje kućište. Samo 0.26mm deblje kućište pomoći će u smanjivanju notcha s više prostora za zvučnik, a ta dodatna debljina, vrlo će vjerojatni biti iskorištena i za veći kapacitet baterije.

 

Što vi očekujete od iPhone 13 serije? Čime bi vas Apple mogao kupiti da vi kupite neki od iPhone 13 modela najesen?

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio