I to je BiH: Nije bio zadovoljan kako mu je mehaničar popravio auto pa ga propucao

Datum objave: 13.01.2021   Broj čitanja: 1752
Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv Almedina Halaća zvanog Svrks koji je osuđivan više puta i određen mu je pritvor, zbog pucnjave u kojoj je lakše ozlijeđen automehaničar M.E.
I to je BiH: Nije bio zadovoljan kako mu je mehaničar popravio auto pa ga propucao

 

Izbila svađa

Halać je prema navodima optužnice 12. prosinca prošle godine oko 12.15 sati u zeničkom mjestu Donji Čajdraš pucao iz pištolja u pravcu zanatlije kojem je dovezao automobil na popravak.

Naime, optuženi je došao ispred automehaničarske radnje vlasnika M. E. S kojim se posvađao, jer mu nije popravio Škodu Fabiu onako kako je želio.

Tražio je od majstora da mu vrati servo pumpu od njegovog vozila, a kada je M. E. odbio njegov zahtjev, jer nije skinuo i uzeo taj dio Halać je izvukao, te repertirao pištolj nepoznate marke i kalibra, koji je uperio u pravcu majstorove glave. Potom je spustio ruku u kojoj je držao pištolj, te ga je uperio prema nogama M. E., nakon čega je ispalio tri metka.

Bježao s dječakom

U tom trenutku pored M. E. je nalazio njegov maloljetni sin. Majstor i njegovo dijete krenuli su bježati, a Halać je u njihovom pravcu ispalio još nekoliko metaka pogodivši M. E. u lijevu podlakticu i potkoljenicu.

Prema nalazu liječnika automehaničar je zadobio lakše tjelesne ozljede u vidu prostrijelne rane lijeve potkoljenice i ogrebotina kože u dijelu lijeve podlaktice.

Pozvana je policija koja je uhitila Halaća, a određen mu je i pritvor prenosi Avaz.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio